Apple credit card – få mer ut av fremtiden

Innholdsfortegnelse

Share
Tweet
Share

Onkelen til Apple Pay har kommet, og merket uttaler det selv, at de med dette produktet har startet deres egen krig mot kredittkortsvindel.

Belønner forbruket ditt

Akkurat når den ene teknologiske stormen av nye lanseringer har roet seg, starter en annen en. Apple utvider enda engang deres produktsortiment – denne gangen med en onkel til betalingsløsningen deres, Apple Pay.

Den nye banktjenesten Apple Credit Card er utviklet i samarbeid med med Goldman Sachs og Mastercard, og ble lansert våren 2019.

Idéen med Apple Credit Card, ifølge merke selv, er at det skal fungere som et supplement til Apple Pay, hvor brukeren har muligheten for å skape et overblikk over forbruket, lån og belønninger ved å bruke appen Apple Cash.

Belønninger, tenker du kanskje? Når har jeg sist fått godbiter for å bruke penger? Men Apple har enda engang overskredet begrensningene. For hver gang du benytter Apple Credit Card, vil du som forbruker nemlig få 2 prosent av beløpet som belønning (som var godbiten) i form av Daily Cash, som kan brukes hvor som helst.

Ifølge Apple selv, satser de på fremtiden – og ifølge dem er fremtiden altså dette!

App erstatter kortinformasjon

Men hvordan vil de så bekjempe kredittkortsvindel? (For det lyder kanskje ganske så kjent fra før av?)

Den amerikanske tech-guruen har uttalt at de skifter ut CVV-sikkerhetskoden på kortet, med en dynamisk CVV-kode, som skifter hver gang kortet brukes. Som en slange som skifter ham.

Nå tenker du kanskje at dette er enda et triks fra de store tech-giganter for å kunne holde øye med oss? Ifølge Apple vil de hverken få informasjoner om hva du har kjøpt, hvor du har kjøpt det eller hvor mange gullmynter du har brukt.

Men, men, men – Apple har naturligvis satt deres eget preg på produktet, og derfor kommer Apple Credit Card med et titaniumkort i et design, som kun Apple kan skape frem – og fordi de jo forsøker å skape fremtiden, er dette kortet uten kortnummer og den overnevnte CVV-sikkerhetskoden.

Så hvor kommer opplysningene til å stå? Naturligvis i den samme appen, hvor du kan holde overblikket over din økonomi: Apple Cash.

Innen du takker nei til Apple Credit Card, fordi du er redd for begrensningene som Apple Pay har vært kjent for, skal du vite at kortet kan brukes på de stedene hvor Apple Pay enda ikke har vundet seg inn.

Og har du til og med en nyere iPhone mellom hendene, kan du se enda mer frem til å skulle bruke Touch ID eller Face ID – for det er nemlig slik hvert kjøp vil bli godkjent.

Velkommen til Apple Credit Card! Velkommen til fremtiden!

Forfatter:
Emil Kjær
Emil Kjær
General Manager

Emil bruker sin kompetanse til å gjøre en forskjell i finanssektoren. Han studerte ved Syddansk Universitet og har vært daglig leder for Intelligent Banker siden 2013, hvor han har hjulpet mer enn 500 000 brukere fra hele verden med deres økonomiske behov.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved