Nødlån

Share
Tweet
Share

Det kan være situasjoner eller stadier, hvor du tenker at det kunne vært greit med litt ekstra penger. Spørsmålet er: Hva er det beste alternativet i denne situasjonen? La oss ta en titt på de forskjellige mulighetene.

COVID-lån, Corona-lån, Pandemi-finansiell støtte – Hva betyr det?

Gjennom en global pandemi, er det mange forbrukere og firmaer som havner i økonomisk villrede. For å holde økonomien vedlike er det noen land som tilbyr økonomiske hjelpepakker. Dessverre er disse pakkene, for det meste, forbeholdt firmaer og bedrifter, og ikke privatpersoner. For å kunne motta disse hjelpepakkene, må bedriftene fylle ut en rekke skjemaer og søknader. Men frykt ikke! Det finnes også flere alternativer for forbrukerne, til å motta penger.

Skaff penger: Hvordan gjøre det?

Aller først: Vi anbefaler sterkt at du undersøker om et lån i det hele tatt er nødvendig, før du signerer en bindende kontrakt. Alle forslag skal dekke hele den generelle befolkningen, og du må vurdere hva som er relevant for din situasjon. Det skal også sies at de aller fleste banker krever en god kredittvurdering. Viktige faktorer for at du kan være kvalifisert til lån, er blant annet månedlig lønn og en gjeldfri fortid.

Det finnes også andre måter enn lån, til å frigjøre litt økonomisk plass. Du kan for eksempel gå til anskaffelse av et kredittkort. Fordelen med kredittkort er at du kan umiddelbart betale det beløpet som kreves, men kreditten må nedbetales umiddelbart neste måned, hvis ikke påløper det høye renter. Du kan også gå utover tilgjengelig beløp på konto. Dette kan dog være litt problematisk, og potensielt dyrt. Hør med den aktuelle banken før du gjør noen av delene. Økonomiske beslutninger bør aldri tas uten å forhøre seg med profesjonelle rådgivere. 

Hvordan velger jeg det beste lånet?

Før du søker om lån er det veldig viktig å ta en vurdering av din finansielle situasjon. Følgende punkter er viktig å ta stilling til, før du signerer en kontrakt:

  • Har jeg allerede et utestående lån?

  • Hva er min månedlige inntekt?

  • Hva er mine månedlige utgifter?

  • Hvorfor trenger jeg dette lånet?

Det er essensielt å ha et godt overblikk ditt eget budsjett før du signerer kontrakter. Denne artikkelen ønsker ikke å oppfordre til å søke om lån, som vil medføre gjeld. Bruk ovenstående eksempler som ideer, og finn ytterligere informasjon på vår hjemmeside, eller ta direkte kontakt med din bankkonsulent for selvstendige råd.

Forfatter:
Emil Kjær
Emil Kjær
General Manager

Emil bruker sin kompetanse til å gjøre en forskjell i finanssektoren. Han studerte ved Syddansk Universitet og har vært daglig leder for Intelligent Banker siden 2013, hvor han har hjulpet mer enn 500 000 brukere fra hele verden med deres økonomiske behov.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved