logo
Kredittramme
10 000 - 100 000 kr
Løpetid
12 - 80 måneder
Eff. rente
23,9 - 52,85 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Føniks Privatlån

Om Føniks Privatlån

Føniks Privatlån er et forbrukslån for privatpersoner, hvor du kan låne et beløp på alt fra 10 000 til 100 000 kr. Du kan selv få lov til å velge en nedbetalingstid på en periode mellom 12 til 80 måneder. Alt du trenger for å kunne søke om lån hos Føniks Privatlån, er at du har fylt 21 år, har registrert inntekt og at du har en norsk folkeregistrert adresse. 

Lånet er et lån uten sikkerhet, hvilket betyr at du ikke behøver å stå frem med ditt hus eller din bil, når du søker om lån. I tillegg kan du bruke pengene dine, akkurat slik du ønsker. Banken vil ikke kreve informasjon om hva du ønsker at pengene du låner, brukes til. Noen eksempler på ting du kan finansiere, er reiser, en gave til deg selv eller til dine kjære, litt ekstra økonomisk støtte i en økonomisk hard måned osv. 

Det er helt gratis å sende en søknad om å få ta opp et lån. Du fyller søknadsskjemaet på deres hjemmeside - er det innen deres åpningstid, får du som regel et svar innen dagen ender. Pengene kan du få innbetalt på en valgfri konto, og være klar for bruk umiddelbart.

 

Alternativer til Føniks Privatlån

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved