logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
Kredittramme
0 - 150 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
0 - 30,33 %
Aldersgrense
20 år
10 000 kr
600 000 kr
Løpetid
5 år
Eff. rente (est.)
15.16%
Kredittkostnader (est.)
30 281,84 kr
Total tilbakebetaling (est.)
100 281,84 kr
Månedsbeløp
1 671 kr
over 60 måneder
Søk nå
Eks: Effektiv rente 30,33 %, 15 000 kr o/1 år, Kostnad 1 717 kr Totalt: 16 717 kr Maks eff. rente: 30.33

Innholdsfortegnelse

Re:member MasterCard

Re:member er et selskap som tilbyr produkter som kredittkort og forbrukslån til privatpersoner, gjennom EnterCard Norge – en del av EnterCard Group AB eid av Barclays Bank og Swedbank.

Både Swedbank og Barclays Bank har lang erfaring som bankvirksomhet, hvor sistnevnte har faktisk drevet med det i over 300 år. Det er meget positivt for deg som bruker av kredittkortet at selskapet er en del av en så stor virksomhet. Det er en trygghet, og du vet at selskapet står trygt selv i dårlige finansielle perioder.

Om re:member MasterCard

Remember Mastercard er et kredittkort med en rekke fordeler. Med kortet får du opptil 150 000 kroner i kreditt, samt inntil 45 dagers rentefri kreditt. Hvis du tenker «Hva koster det å ha remember kort?» så er svaret veldig enkelt: det er ingen årsavgift på kortet, så det koster deg ingenting å ha kortet. Du kan også selv velge hvor mye du vil betale ned den enkelte måned.

Re:member Reward

Remember har et eget bonusprogram som heter re:member reward, og med dette programmet kan du få opptil 20% rabatt i en rekke nettbutikker, faktisk over 200. Det kan derfor være en god idé å gjøre deg kjent med hvilke butikker du får rabatt på, kanskje hadde du tenkt å handle i en klesbutikk som ikke ga rabatt, så finner du ut at det er potensielt mye penger å spare på å velge en butikk som inngår i reward-programmet. Dersom du skal ut og reise, vil du automatisk få reise- og avbestillingsforsikring, hvis du betaler minst 50% av reisen med kortet ditt fra remember. Med kortet vil du også ha tilgang på en trygghetsforsikring som sikrer deg hvis du skulle bli utsatt for ID-tyveri, skader på en leiebil, eller er uheldig etter et varekjøp. Re:member har også en egen utvidelse som du kan laste ned til din nettleser. Denne utvidelsen kaller de for Reward-jegeren, og den hjelper deg med å finne ut av hvilke butikker som gir deg rabatter. Dette gjør at du slipper å aktivt lete etter tilbudene, dette blir gjort for deg. Det kan være smart å benytte seg av remember mastercardet i utlandet, da det er en viss trygghet i det at du ikke direkte overfører dine egne penger, men husk alltid at du skal velge å betale i lokal valuta. Hvis du velger norske kroner på betalingsautomaten kan det være at stedet du handler på velger ugunstige og unaturlig høy valutakurs, med omkostninger etc.

Remember nettbank

Som andre store aktører har remember en god og oversiktlig nettside som inneholder informasjon om kortene de tilbyr, samt en innloggingsportal til remember nettbank. I nettbanken har du full kontroll over kjøp du har gjort med kredittkortet ditt, og du kan velge om du skal betale hele fakturaen når den kommer, eller bare deler av den. Remember har også utviklet en app, hvor du kan se saldo og overføre penger, samt at du kan se faktura og din pin-kode, skulle du glemme den.

Krav til søker

Hvis du vil søke kredittkort fra remember er det noe krav som stilles. Du må være minst 18 år gammel, og du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. Utover dette skal du også kunne vise til fast inntekt. Det gjøres en bakgrunnssjekk på din økonomiske status, hvor utlåner vil vurdere din evne til å håndtere eventuelle renteøkninger, og dette vil spille inn på avgjørelsen om du får innvilget kredittkort. Alt dette gjøres for din egen og bankens del. Banken vil være sikker på at du som bruker kredittkortet, er rustet til å betale tilbake det som brukes. Hvis du har en betalingsanmerkning, vil du mest sannsynlig ikke få innfridd kortet før denne er slettet. Du sletter dine betalingsanmerkninger ved å betale tilbake det beløpet som er knyttet til anmerkningen.

Andre tjenester

Remember mastercard heter også remember black, og dette er faktisk bare et av to kredittkort som remember tilbyr. Det finnes nemlig også et remember gold, et kort med andre fordeler enn det du får med remember black. Utover kredittkort tilbyr remember også forbrukslån og refinansieringslån. Med re:member forbrukslån kan du låne alt fra 10 000 til 350 000 kroner, helt uten sikkerhet. Du kan velge en nedbetalingstid på opptil 5 år for et forbrukslån, og helt opptil 15 år for et refinansieringslån. Inne på nettsidene til remember har de en lånkalkulator som gir deg et estimat på månedskostnader og totalkostnader, ved forskjellige lånebeløp og nedbetalingstider. For å søke om forbrukslån hos remember skal du ha fylt 18 år, du skal ikke ha noen betalingsanmerkninger, og du skal kunne vise til fast inntekt.

Viktig å tenke over

Selv om det følger en del goder med et remember mastercard, er det alltid viktig å ha i bakhodet, at dette er lånte penger. Alt hva du bruker skal betales tilbake innenfor en tidsfrist. Hvis du ikke betaler tilbake blir plutselig den rentefrie betalingen, veldig dyr. Det er derfor greit å tenke seg om to ganger før man utfører en betaling med et kredittkort, i hvert fall hvis beløpet er stort. Det kan være veldig greit å bruke kortet for fordelene som følger med, men ta en titt på bankkontoen din, og se om dette er noe du reelt har penger til, før du handler med kortet. Det er ikke alltid det er hensiktsmessig å bruke kredittkortet. De fleste av oss har også et debetkort, som er begrenset til kun det du har på din forbrukskonto. I mange tilfeller kan det være like greit å benytte seg av dette kortet, men hvis du bruker kredittkortet for fordelene, så kan det være greit å ha det klart at man overfører penger fra sitt debetkort.

Alternativer til Re:member MasterCard

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved