logo
Inntil 43 dagers rentefri kreditt
Fleksibel betaling
Ingen årsavgift
Kredittramme
0 - 100 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
26,07 %
Aldersgrense
18 år
10 000 kr
600 000 kr
Løpetid
5 år
Eff. rente (est.)
26.07%
Kredittkostnader (est.)
55 924,08 kr
Total tilbakebetaling (est.)
125 924,08 kr
Månedsbeløp
2 099 kr
over 60 måneder
Søk nå
Eks: Effektiv rente 26,07 %, 25 000 kr o/12 måneder, Kostnad 3 265 kr Totalt: 28 265 kr Maks eff. rente: 26.07

Credits Gold

Et kredittkort fra Credits Gold er for deg som ønsker et kort til mer enn bare hverdagsbruk. Ønsker du et kort med flere goder, med bl.a. ulike forsikringer inkludert, rabatter og en kredittgrense på opptil 100 000 kr, er dette noe du bør vurdere.

Om Credits Gold

Kortet er utstedt av TF Bank Norge, som har hatt utlånsvirksomhet siden 1984 og konsesjon til å drive bankvirksomhet siden 2017. Som en del av TF Bank AB, har de også virksomheter i ni andre europeiske land. Med lang fartstid og mye erfaring bak seg, kan du som kunde føle deg trygg på at du er i gode hender når det kommer til din privatøkonomi.

Hvorfor velge Credits Gold kredittkort

Med dette kredittkortet kan du søke om en kredittgrense fra minimum 30 000 kr, og helt opptil 100 000 kr. Du får en av de laveste rentene på markedet, og en rentefri betalingsutsettelse på inntil 43 dager. I korte trekk, er det et svært konkurransedyktig kort på kredittkortmarkedet. Hvis du er i tvil om dette kortet er noe for deg, les videre, og finn ut om det passer akkurat deg og dine behov.

 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert, pluss mye mer

For den reiselystne er dette kortet svært ideelt. Når man er ute på reise, spesielt utenlands, er det generelt en god idé å bruke et kredittkort i stedet for det vanlige bankkortet. Skulle man være så uheldig å miste eller bli frastjålet et kort, er det derfor lurt å ha et ekstrakort på lager. I mange tilfeller har du som kunde flere rettigheter, og dermed større sikkerhet, ved bruk av kredittkort enn vanlig bankkort. Slike tilfeller kan f.eks. være svindelsaker, hvor du som kunde hos Credits kan være trygg på at du vil få den bistanden du trenger.

Inkludert i kredittkortet fra Credits Gold, er reise- og avbestillingsforsikring. Dette gjelder dog kun hvis du foretar minimum 50% av kjøpet med kortet. Tilbudet er gjeldende for reiser innad i Norge og internasjonalt. Her har du mulighet til å spare en god del, da du ikke behøver å bruke ekstra penger på å tegne en egen forsikring for dette. Du vil få reiseforsikring fra en av Norges beste reiseforsikringer, nemlig Gouda forsikring:

 • Avbestillingsforsikringen deres dekker opptil 300 000 kr, hvis reisen ikke kan gjennomføres pga. ulykke, sykdom eller dødsfall.
 • Deres leiebilforsikring dekker opptil 20 000 kr i egenandel, og opptil 10 000 kr i egenandel hvis leiebilen skulle bli skadet.
 • Hvis bagasjen din skulle forsvinne eller bli forsinket underveis, kan du få dette dekket etter fire timer. Du kan også kreve kompensasjon hvis flyet er forsinket i mer enn fire timer.
 • Gouda har en alarmsentral som er åpen til alle døgnets tider, så hjelpen er aldri langt unna dersom du skulle ha behov for dette. Alarmsentralen består av autorisert helsepersonell og et kriseteam.
 • Hvis du blir utsatt for et identitetstyveri, har du tilgang til en telefonassistanse du kan kontakte – når som helst på døgnet. Kostnader til en juridisk assistanse dekkes opptil 100 000 kr per skadehendelse.

Alt dette for at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt under reisen din!

 • Rabatter og tilbud

Eksklusivt for Credits Golds sine kunder er et bredt fordelsprogram inkludert i kortet, bl.a. med rabatter på opptil 30%. De mest populære kategoriene er innenfor overnatting, opplevelser, restauranter og ulike butikker (både på nett og fysisk). Du kan velge mellom mer enn 240 steder over hele landet. Sjekk ut de lokale rabattene der du er, eller hva du kan forvente å finne hvis du har planer om å reise til et nytt sted. Med et så stort utvalg, vil du finne noe for enhver smak. Husk at en forutsetning for å kunne benytte deg av disse rabattene eller tilbudene, er at du bruker Credits Gold kredittkortet ved betaling.

 • Betalingsforsikring ved uforutsette situasjoner

Betalingsforsikring er en tilleggsforsikring som kan bestilles under søknadsprosessen eller senere. Dette er en god anbefaling, så kan du som kunde føle deg trygg på at regningene blir betalt, selv hvis uventede situasjoner skulle oppstå (f.eks. sykdom). Denne forsikringen er et tilbud fra AmTrust. 

 • Credits Gold MinSide

Med BankID kan du enkelt logge inn på Credits Gold MinSide. På denne siden får du en fullstendig oversikt over ditt kredittkortbruk, slik som saldo, dine siste transaksjoner og totalt forbruk. Du kan også gjøre administrative ting, f.eks. endre personlige opplysninger, sperre/aktivere kortet, søke om å endre kredittgrensen, bestille forsikring, eller hente PIN-koden igjen hvis du skulle glemme dette. 

 • Et kredittkort uten gebyrer

Med dette kredittkortet behøver du ikke å stresse over gebyrer ved etablering, varekjøp, minibankuttak (innen- og utenlands), og heller ikke årsavgifter. Det er gebyrfritt å bruke på hele 25 millioner steder over hele verden. Vær likevel obs på at du kan bli trukket for vekslingskurs når du bruker kortet utenlands. Dette er dog kun en risiko hvis du velger å gjennomføre uttak fra minibanker eller varekjøp i NOK – velg derfor alltid lokal valuta hvis du kan. 

 • Betaling gjort enkelt

Kortet er kontaktløst, som gjør det enkelt og greit å betale i farta. Du kan også registrere kortet i Vipps, så du kan betale sikkert og trygt i butikker og på nett hvor Vipps er en betalingsmulighet.

Vilkår for å søke

Alle søknader håndteres individuelt, og det kan være flere ulike faktorer som har betydning for hvem som får søknaden innvilget. Generelt skal man oppfylle enkelte vilkår, og disse er som følger:

 • Min. 18 år gammel
 • Ingen inkassogjeld
 • Ingen betalingsanmerkning
 • Norsk folkeregistrert adresse

Om søknadsprosessen

Søknadsprosessen er relativt enkel, og ikke minst – helt uforpliktende. For å søke, er det kun et søknadsskjema som skal fylles ut. Dette vil du finne inne på deres hjemmesider. Som regel kan du forvente et svar i løpet av dagen, da alle innsendte søknader behandles fortløpende.

Hvis søknaden din innvilges og du takker ja til tilbudet, kan du forvente kortet i postkassen din 5-10 virkedager senere.

Helt til sist, er det verdt å merke seg at Credits Gold rangerer høyt på listen over kredittkort hos mange sammenligningssider. De har også mange gode tilbakemeldinger fra kundene deres, hvor Credits Gold til enhver tid jobber med å bedre kortet ut ifra disse tilbakemeldingene – alt for å kunne yte det beste for deres kunder.

Er du fortsatt i tvil? Send inn en uforpliktende søknad likevel, du taper ingenting på det – snarere tvert imot!

Alternativer til Credits Gold

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved