logo
Kredittramme
10 000 - 50 000 kr
Løpetid
1 - 3 år
Eff. rente
0 - 22,9 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Frogtail

Frogtail er en del av Folkefinans AS, som ble stiftet i 2006 med konsesjon fra Finansdepartementet. De fleste er nok ikke synske, og derfor har man nok opplevd at det har kommet uforutsette utgifter i hverdagen. Frogtail hjelper kundene sine med nettopp dette, og tilbyr tjenesten å gi økonomisk tilskudd og hjelp ved slike situasjoner.

Har du forbigående behov på kontanter eller rett og slett bare noe økonomisk pusterom, kan Frogtail også tilby hjelp for dette.

Med Frogtail kan du låne et beløp på mellom 5 000 og 20 000 kr, avhengig av akkurat hva du ønsker. Du velger helt selv, hvor lang tid du vil ha på å nedbetale lånet, som kan være en periode på mellom 4 måneder til 2 år. Slik slipper du å måtte låne unødvendige stort beløp og mer papirarbeid enn nødvendig. 
Faktisk er det minimalt med papirarbeid, for alt kan gjøres over nett. Du skal blot være over 20 år, ha skattbar inntekt og være folkeregistrert i Norge. Det er helt gratis å sende søknaden, som skal innsendes online.  

Forbrukslån hos Frogtail krever ingen sikkerhet. Det betyr at du kan bruke pengene, akkurat slik du ønsker. Får du godkjent lånet, blir pengene bli utbetalt til en valgfri konto, klar for bruk.

Alternativer til Frogtail

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Credits Gold logo
Inntil 43 dagers rentefri kreditt
Fleksibel betaling
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved