logo
Du kan bruke pengene som du vil
BankID for din sikkerhet
Ingen skjulte kostnader
Kredittramme
10 000 - 7 000 kr
Løpetid
24 - 60 måneder
Eff. rente
11,49 - 39,9 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Klikklån

Klikklån ble startet som et samarbeid med Thorn Norge Finans AS. Thorn Norge Finans har eksistert siden 1975, og har ekspertise som leverandør innenfor utleie av forbrukerelektronikk og hvitevarer, samt finansiering.

Det de ønsker å gjøre i Klikklån Norge, er å kunne tilby et kontantlån i trygge rammer. De legger stor vekt på at du skal kunne ha en så sikker økonomi som mulig, og ikke havne i en situasjon med økonomisk ustabilitet.

Et hinder for mange kan være alle spørsmålene som stilles i forbindelse med det å ta et lån. Hos Klikklån stilles det ikke masse spørsmål til hva du skal bruke lånet til, det står du selv fritt til å bestemme. Du behøver heller ikke stille med noen eiendeler eller eiendom som sikkerhet, for å søke om lån og få innfridd lån hos Klikklån.

Klikklån gir deg mulighet til selv å bestemme nedbetalingstiden du ønsker. Du kan velge alt fra 12 måneder, helt opp til 60 måneder. Beløpet du ønsker å låne kan du selvfølgelig også selv bestemme, og Klikklån tilbyr utlån av beløp fra 10.000 kroner, opp til 150.000 kroner.

Det stilles dog noen krav til deg som låntaker. For å søke om lån hos Klikklån skal du ha fylt 25 år, du skal ha fast inntekt, du skal ha vært registrert i Folkeregisteret i Norge i minst 2 år, og du kan ikke være registrert med noen betalingsanmerkninger.

Hvis du får søknad om lån godkjent hos Klikklån, så får du mulighet til å skrive under på låneavtalen med BankID, deretter vil du få utbetalt pengene påfølgende hverdag. Det er en prosess som kan ta veldig kort tid, hvis alt er i orden.

Det er alltid viktig å huske på at et lån koster penger. Uansett hvor du tar lånet, vil det bli litt dyrere enn bare pengene du låner. Derfor er det viktig å ha god oversikt over den økonomien man har. Det anbefales at man danner seg et budsjett, og får kontroll på hva man får inn av penger hver måned, og hva som går ut. Klikklån setter mye fokus på at du ikke skal havne i en situasjon hvor du sliter økonomisk, etter å ha tatt et lån. Derfor er det viktig for dem at du ikke har betalingsanmerkninger, og at du har god kontroll på egen økonomi, før du søker om et lån hos dem.

SpeakerCamera
10.33
Klikklån

Alternativer til Klikklån

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved