logo
Kredittramme
5 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
9,99 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

LendingHero

Om LendingHero

LendingHero er en hjemmeside som driver formidling av forbrukslån til privatpersoner. Nettsiden sammenligner hovedsakelig forbrukslån uten sikkerhet, som tilbys av flere banker. Dette foregår på den måten, at du velger selv hvor mye du ønsker å låne samt nedbetalingstiden, og så gjør nettsiden resten for deg. Du vil få en oversikt over lånene som passer dine kriterier, og deretter kan du velge å sende søknad til utlånerne. Ved å bruke LendingHero kan du altså filtrere lånetilbudene som passer deg, uten å selv gå inn i alle utlånernes hjemmesider og sammenligne alle deres kriterier og renter.

Hos LendingHero kan du velge et lånebeløp på alt fra 5 000 til 500 000 kr, og en nedbetalingsperiode på 1 til 15 år, avhengig av hvor mye du låner. Du skal blot være over 20 år, og ha et fast inntekt. Du skal helst ikke ha noen betalingsanmerkning, som er en standard i lånebransjen.

Alternativer til LendingHero

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved