logo
Kredittramme
5 000 - 350 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
16,6 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Loan.no

Om Loan.no

Loan.no er et sammenligningside for lån, hvor formålet er å finne det beste lånet for deg og din økonomiske situasjon. Loan.no er ikke en direkte utlåner, men de hjelper deg med å finne et lån til deg, basert på hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang tid du vil ha for å tilbakebetale lånet. Det er derfor perfekt for deg, som ønsker å kutte ned på tid og energi på å sammenligne alle typer forbrukslånene som finnes. Og det beste med dette, er at tjenesten er helt gratis. Siden får nemlig penger fra deres samarbeidspartnere, og ikke fra kundene. 

Hos Loan.no kan du finne et lån på en intervall på mellom 5 000 kr og helt opp til 350 000 kr. Du kan, avhengig av hvor mye du låner, tilbakebetale lånet på 1 til 15 år. Du skal dog være over 20 år, samt ha et inntekt på over 200 000 kr. Det er også oppgitt på deres hjemmeside, at det er et krav at du er norsk statsborger, at du er bosatt i Norge og at du har ingen aktive betalingsanmerkninger. 

Når du har valgt deg et lånebeløp og nedbetalingstid, kan du kontakte Loan.no. Du vil etter dette få noen lånetilbud som passer dine kriterier. Du kan helt gratis sende søknad til alle lånetilbyderne, for å få tak i det optimale lånet.

Tips: Dette med betalingsanmerkning gjelder for mange lån, så om du har en betalingsanmerkning som er aktiv, anbefales det å tilbakebetale lånet så fort som mulig.

Alternativer til Loan.no

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved