logo
Kredittramme
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
11,71 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Vende Finans

Vende Finans er en låneformidler som samarbeider med en rekke kjente banker, og hjelper deg med å finne det beste lånet for deg – helt gratis. Alle over 20 år kan i prinsippet benytte seg av deres tjeneste, dog vil noen banker kreve at du er over 25 år og fast inntekt, typisk 120 000 kroner eller over. Det er også relevant om du har bostedsadresse i Norge og om du betaler skatt til Norge.  

På Vende Finans sin hjemmeside kan du sende en søknad til dem og dermed alle deres samarbeidspartnere. Der skal du oppgi hvor mye du ønsker å låne (mellom 10 000 og 500 000 kroner) og hvor lang tid du ønsker å ha, til å tilbakebetale lånet (maksimalt 5 år).  Når du har sendt søknaden, vil den bli vurdert av alle bankene og de vil konkurrere om å finne det beste lånet for deg, for å kunne få deg som kunde. Deretter vil du få beskjed om hvilke tilbud som passet deg best, og du kan godkjenne lånet.

Alternativer til Vende Finans

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved