logo
Kredittramme
5 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 8 år
Eff. rente
6,82 - 48,76 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Advisa

Advisa AB er et tilbud for de som ønsker å bedre sin privatøkonomi. De ble først grunnlagt i 2011, og er i dag en del av Sambla Group, som har virksomheter i flere nordiske land. Gjennom Advisa kan man søke om ulike typer lån og refinansiering, helt uforpliktende og kostnadsfritt, med god hjelp underveis fra deres rådgivere.

Hvorfor velge Advisa

Det er en jungel av långivere og banker på markedet, og det kan være mye å sette seg inn i, og ikke minst tidkrevende. Å søke lån eller refinansiering gjennom Advisa vil være svært fordelaktig for deg, da de gjør mye av jobben for deg. De samarbeider med over 20 banker og långivere, som alle konkurrerer om deg som kunde. Du trenger kun å sende inn én søknad til Advisa, hvilket de da vil videreformidle til sine samarbeidspartnere. Det gunstige med dette er at du som kunde sparer tid, deretter vil du få presentert de beste tilbudene. Du bestemmer selv hvilket tilbud du ønsker å benytte deg av. Om du står mellom noen tilbud og er i tvil, står deres rådgivere klare til å hjelpe deg på veien. Husk at du kan takke nei, det er ikke bindende å innsende en søknad.

Hos Advisa har du muligheten til å søke om et lån etter ditt behov: forbrukslån, bil- eller boliglån, eller lån på dagen. Hvis du allerede har lån fra før av og ønsker å samle disse inn i et nytt lån, er refinansiering noe du bør ta opp til vurdering. Er du usikker på hva som er det klokeste valget for deg og dine behov, finner du mer informasjon om de ulike lånetypene nedenunder.

Lånetyper hos Advisa

Refinansiering

Dette kan ofte lønne seg om du har flere lån og/eller gjeldsposter. Ved refinansiering erstatter man den nåværende gjelden med et nytt lån. Da får man ofte bedre renter, færre gebyrer og månedlige kostnader, og kan spare en god del penger på denne måten. Det er opp til deg selv om du vil refinansiere ett enkelt lån, eller flere gjeldsposter, eller alle. Dette kan fint gjøres uten å bytte fra din nåværende bank.

Refinansiering kan gjøres på to måter: med sikkerhet, eller uten sikkerhet. Hvis du har anledning til å stille pant i form av f.eks. en tilgjengelig eiendom, kan du forvente lavere renter. Har du derimot ikke anledning til dette, har du uansett muligheten til å søke refinansiering, dog med litt høyere renter. Dette kan Advisa hjelpe deg med. Til tross for litt høyere renter i et refinansieringslån uten sikkerhet, vil Advisa være behjelpelige med å finne det mest gunstige lånet for deg.

På mange måter kan refinansiering uten sikkerhet anses som et forbrukslån. Det er allikevel enkelte forskjeller mellom dem; bl.a. er lånebeløpet i et refinansieringslån spesifikt øremerket til å nedbetale din nåværende gjeld. Andre fordeler med refinansiering er at dette ikke vil øke gjeldsbyrden din, og du kan få inntil 15 års nedbetalingstid, hvor det normalt er fem år. I tillegg forenkles prosessen for deg, ved at långiver setter beløpet direkte inn til kreditor.

Har man gjeld i forbindelse med bolig, kredittkort, forbrukslån o.l., burde man hele tiden ha øynene oppe for refinansieringsmuligheter. Dette kan hjelpe deg med å få bedre oversikt og kontroll over egen økonomi, samt spare penger.

Forbrukslån

Med et forbrukslån vil du ha muligheten til å disponere lånebeløpet til det du selv måtte ønske, f.eks. nye hvitevarer, en ferie, eller refinansiering av eksisterende gjeld – det kan rett og slett bli brukt til det meste. Hos Advisa kan du ansøke om et forbrukslån fra 5000 - 500 000 kr, men den nøyaktige lånesummen du potensielt kan få vil bero på betalingsevne og nåværende inntekt.

Det er dessverre ikke mulig å stille sikkerhet i et forbrukslån, hvilket betyr at rentene vil være høyere. Da banken ikke har noe sikkerhet i f.eks. en bolig, vil de gjøre en kredittvurdering. Med dette menes det at de vil vurdere risikoen med å innvilge et lån individuelt ut ifra hver enkelt søker, dvs. at det kan være store individuelle forskjeller på hvor høy renten blir. Hvis de anser kredittvurderingen din som god, vil du få tilbud om den laveste renten.

På grunn av denne individuelle vurderingen, er det en god idé å søke hos flere långivere, da det igjen kan være store variasjoner i lånetilbudene du mottar. Her kommer Advisa godt med; du sender som sagt inn én søknad, og denne videreformidles til de 20 bankene de har et samarbeid med.

Friheten og fleksibiliteten med et forbrukslån er utvilsomt det som gjør det til et veldig gunstig alternativ ift. andre lånetyper. Man skal dog være klar over dens betingelser og begrensninger. Den maksimale nedbetalingstiden man kan få med et forbrukslån er fem år, men det er imidlertid muligheter for å få utsettelser hvis det skulle oppstå betalingsproblemer. Ved et mindre lånebeløp, f.eks. 50 000 kr, har du muligheten til å få en kortere løpetid på lånet. I tillegg er det muligheter for å nedbetale litt ekstra her og der hvis du skulle ønske det. Å innbetale mer enn den angitte summen i nedbetalingsplanen, pluss en kortere løpetid, er faktorer som vil bidra til at et forbrukslån blir billigere for deg.

Billån

Hvis du har ønsker om å oppgradere bilen, det være seg om det er en bruktbil eller en splitter ny en, vil nok et billån være det mest aktuelle akkurat nå. Dette lånet kan også brukes til innkjøp av andre typer kjøretøy, f.eks. caravan, moped, eller motorsykkel. Billån kommer i ulike typer med variasjoner i betingelsene, bl.a. billån med/uten sikkerhet, det finnes et billån spesifikt for de yngre, eller billån hvor boligen kan stilles til pant.

Hvis du ikke har anledning til å stille noe pant til sikkerhet, har du hos Advisa likevel muligheten til å søke om et lån til kjøretøy på inntil 500 000 kr. Dette skal være mer enn nok til et godt nok kjøretøy. Dette lånet vil dermed medfølge en høyere rente, men ved å sammenligne flere ulike banker med Advisas hjelp, vil du som kunde få tilbud om den lavest mulige renten.

Lån på dagen

Et lån på dagen er karakterisert ved at behandlingstiden på søknadsprosessen er effektivisert, slik at selve lånebeløpet utbetales raskere enn ved et alminnelig lån. Det skal derfor ikke tolkes dithen at alt dette skjer på én og samme dag.

Dette er vanligvis ikke et lån de fleste banker reklamerer så mye for, da man ikke ønsker å oppfordre til å oppta lån på impuls. En slik avgjørelse bør være noe du har tenkt igjennom godt. Det kan likevel oppstå situasjoner hvor man har et akutt behov for penger veldig raskt, f.eks. hvis bilen må sendes på verksted, eller hvis hvitevarene plutselig skulle gå i stykker. Hvis slike situasjoner skulle oppstå, hvor du trenger penger raskt, vær likevel obs på vilkårene før du eventuelt signerer en avtale.

Søk om lån eller refinansiering hos Advisa

Fyll ut og send inn en uforpliktende søknad på Advisa sine hjemmesider. Husk at du må være fylt 18 år for å kunne søke. I søknaden skal du oppgi personlige opplysninger, samt økonomiske opplysninger slik som nåværende inntekt, gjeld og formue. Deretter vil det tas en kredittvurdering av deg, og dette danner grunnlaget for om du blir godkjent eller ikke, hva du kan få i lån og hvor mye renten vil være.

Alternativer til Advisa

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved