logo
Kredittramme
1 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
0 - 43,38 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

BRAbank

BRAbank er en heldigital bank, med bred erfaring innen lån og kreditt. Den ble opprettet som en sammenslåing med Monobank, og har hovedkontor i Bergen med over 60 ansatte som jobber med innovasjon og utvikling for å optimere kundeopplevelsen. BRAbank har senere utvidet sitt marked til både Finland og Sverige. Banken tilbyr flere tjenester bl.a. lån uten sikkerhet, kredittkort (f.eks. mono pay, monocard, widerøe-kort osv.) og en nettbank som tilbyr høyrentekonto.

Forbrukslån hos BRAbank

Hos BRAbank kan du ta opp et lån på et beløp opp til 500 000 kr, helt uten sikkerhet. Det betyr at du fritt kan velge hva du vil bruke pengene til, uten at banken krever noe informasjon om hva du investerer pengene i.  Du kan ha en rente på mellom 7,9% til 19,9%, avhengig av hvor mye du ønsker å låne, og din kredittvurdering. 
Du kan selv velge hvor lang tid du trenger til å nedbetale lånet, så lenge det er en tid opp til 5 år. 

Det spesielle med BRAbanks forbrukslån, er at du kan velge å dele lånet. Det betyr ikke at du deler lånet i to deler, men at du har en medlåntaker. På den måten kan du lette belastningen fordi det er nettopp to stykker som er ansvarlig for lånet.

Alternativer til BRAbank

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Credits Gold logo
Inntil 43 dagers rentefri kreditt
Fleksibel betaling
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved