logo
Kredittramme
5 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
7 - 37 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

CompareKing

Compare King er en populær formidler flere former for lån, blant annet av forbrukslån, refinansiering, kredittkort, billån og fritidslån. Men bare rolig – hvis du bare helt simpelt ønsker å finne et lån, så kan du få hjelp fra deres hjemmeside. Det du trenger å gjøre, er å taste inn hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang løpetid du ønsker å ha.

Hos Compare King kan du sende en lånesøknad, helt gratis - så finner de det beste tilbudet for deg. Og lurer du på hvordan det kan la seg gjøre? Det er nemlig slik at de får godtgjørelse fra deres samarbeidspartnere, i stedet for at det skal koste å sende en søknad. Derfor er det bare å sende så mange søknader som du ønsker til så mange utlånere du vil.

Compare King er gratis, upartisk og pålitelig.

I tillegg til å sammenligne lån for deg, har de også artikler og guider som kan hjelpe deg til å bli en bedre forbruker. Du kan også få hjelp fra dem hvis du har noen spørsmål, ved å kontakte deres kundeservice via telefon, chat eller e-post.

Alternativer til CompareKing

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved