logo
Kredittramme
0 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
0 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Curve

Hva er Curve?

Curve er en internettbasert finansiell plattform. Siden ble stiftet av Shachar Bialick, Anna Mostyn Williams og Tom Foster-Carter i 2015. Hele formålet til Curve er å forenkle forbrukerens opplevelse med banker, kort og konti. Det Curve gjør for å tilby en forenklet kortopplevelse er å forbinde ditt debetkort og kredittkort til ett kort. Ved å legge disse to kortene sammen trenger kundene kun å forholde seg til ett kort, én pinkode. Det er heller ikke behov for å skifte bank for å få alt dette, alt er sammenlagt i én app. Curve er et betalingskort som forenkler alt! Curve er ikke tilgjengelig i Norge ennå, men her kommer allikevel litt mer informasjon om tjenesten.

Curve har allerede over to millioner kunder, og de har opprettet kontorer i Bristol, London, Brooklyn og Vilnius. Curve har helt siden de startet opp i 2015, utviklet seg. De har blant annet laget en funksjon de kaller for «Anti-Embarrassment Mode», og dette betyr at hvis ditt primære kort ikke går gjennom, vil appen automatisk prøve et backup-kort. Nedenfor vil de andre funksjonene fra Curve gjennomgås, slik at du kan få en bedre forståelse av hva Curve tilbyr.

Hvordan kommer jeg i gang med Curve?

Det første du gjør for å komme i gang med Curve, er å laste ned appen deres. Deretter skal du velge hvilke kort du vil bestille, og du vil få tilsendt ditt nye Curve-kort via post.

Du trenger ikke skifte bank for å skaffe deg Curve. Det du kan gjøre inne i Curve-appen er å skanne din kort med mobilkameraet, og de legges automatisk til i appen din. Curve-kortet ditt er til enhver tilknyttet appen din. Fra appen styrer du hvilke kort som skal være aktive. Du kan som nevnt ha flere kort knyttet til kortet på samme tid, slik at hvis det ene ikke går gjennom, blir det automatisk trukket penger fra backup-kortet.

Som mange andre banker, har også Curve gjort det mulig å betale med Apple Pay, Google Pay, eller Samsung Pay. Dette betyr at selv om din bank ikke tilbyr disse betalingsløsningene, så vil kortene du knytter opp mot Curve ha denne muligheten.

Curve Cash-kort

Hva er et Curve Cash-kort? Det virtuelle kortet fra Curve heter Curve Cash-kort og har en cashback-funksjon hos de butikkene du velger ut. Listen over hvilke butikker du kan velge mellom ligger inne på appen. Der inne har du også muligheten til å se en oversikt over forbruket på hvert enkelt kort, samt se i hvilke butikker du har brukt penger.

Den saldoen du har på Curve Cash-kortet består av penger du tjener på cashback, promotering eller henvisninger.

Hva gjør jeg hvis jeg kommer til å bruke feil kort til betaling?

Curve har en kjekk funksjon, hvor du enkelt kan angre hvilket kort du har brukt til å handle. Hvis du nå har kommet til å bruke feil kort, så kan du, innenfor 90 dager, skifte betalingen over på et annet kort. Du skal bare trykke på funksjonen som heter «Go Back in Time», inne i appen.

Overføre penger med Curve

Du lurer kanskje på om det er mulig å overføre penger med Curve, og ja det er det! Du kan sende penger til andre brukere av Curve. Overføringen krever kun at du har deres telefonnummer, og med det kan du bruke funksjonen «Send» inne i appen. Du kan også invitere venner til å bruke appen, dere vil da motta 40 kroner hver, skulle vennen laste ned appen.

Hva koster Curve?

Prisen av Curve avhenger av hvilket medlemskap du velger. Curve har tre forskjellige medlemskap å velge mellom:

  • Curve Blue
  • Curve Black
  • Curve Metal

Curve Blue er et gratis medlemskap og du kan bruke opptil 4.200 kroner om måneden, uten å betale gebyrer. Du kan også bruke kortet ditt til å ta ut opptil 1.600 kroner i måneden fra utenlandske minibanker. Hvis du overskrider din månedlige grense, vil Curve ta gebyrer på 2%.

Curve Black koster 80 kroner i måneden. Med Curve Black har du ubegrenset forbruk i måneden, uten å måtte betale gebyrer. Dog skal du være oppmerksom på at det er en årlig maksgrense på cirka 125.000 kroner, og skulle du gå over denne, så kommer det gebyrer på cirka 2%. Hvis du har Curve Black kan du ta ut opptil ca. 3.300 kroner i måneden.

Curve Metal er det dyreste medlemskapet og koster omkring 120 kroner i måneden. Til gjengjeld har du ubegrenset, gebyrfritt forbruk i måneden, men et årlig maksimum på 500.000 kroner. Du kan bruke kortet ditt til å ta ut rundt 5.000 kroner i måneden fra utenlandske minibanker.

På et generelt grunnlag vil ikke Curve oppkreve gebyrer så lenge du betaler i den valutaen som betalingskortene dine er registrert med i appen.

Curve og sikkerhet

Curve reguleres av Financial Conduct Authority (FCA), og det medfører at dine bankkortopplysninger og data er trygge, og beskyttet av FCAs sikkerhetsregler.

Utover dette har appen noen muligheter for deg som kunde, som ytterligere øker sikkerheten. Hvis du mister et kort, eller fler, kan du enkelt gå inn i appen og sperre kortet med ett enkelt trykk. Skulle du miste din telefon også, kan du logge inn på appen fra en annen telefon.

SpeakerCamera
10.33
Curve

Alternativer til Curve

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved