logo
Kredittramme
10 000 - 200 000 kr
Løpetid
1 - 12 år
Eff. rente
8,3 - 39,65 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Ekspress Bank

Express Bank er en nordisk bank, som ble etablert i 1987 og har vært i Norge siden 2008. De er en del av BNP Paribas Personal Finance, som er en internasjonalt anerkjent bank med kontorer i over 30 land, og håndterer nesten 30 millioner kunder. Dermed kan Express Bank, sammen med BNP Paribas, tilby kundene en sikker og stabil tjeneste.

Med sin lange erfaring, har Express Bank mere enn 2 000 forhandlere, og jobber hver dagfor å kunne tilby større og flere tjenester rettet norske forbrukere.

Om forbrukslån hos Express Bank

Express Bank tilbyr private kunder, et lån uten sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å melde detaljer om hva du vil bruke pengene til, og heller ikke ta pant i eiendom, bil eller lignende.

Du kan låne et beløp fra 10 000 kr og opptil 200 000 kr, med en nedbetalingstid på mellom 1-12 år, avhengig av hvor mye du låner.
Du skal bare være over 18 år, og over 23 år for å låne 50 000 kr. Du skal også ha fast boligadresse i Norge, og ingen betalingsanmerkninger.
Det er viktig å merke seg at din samlede gjeld skal ikke være over 5 ganger din brutto inntekt.

Tips!

Express Bank tilbyr også et refinansieringslån, som vil si at du kan samle flere lån i ett. Slik kan du få et lån med bedre betingelser, lengre nedbetalingstid og lavere samlede kostnader.  

Alternativer til Ekspress Bank

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved