logo
Kredittramme
25 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
14,9 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

FinansFiks

Finansfiks er en nordisk sammenligningsnettsted som tilbyr en sikker og gratis sammenligning av forbrukslån, med fokus på refinansieringslån. Her kan du og lånegiveren møte hverandre på nett for å løse ditt midlertidige behov for å låne penger.

Som kunde hos Finansfiks, kan du være trygg på at din lånesøknadsbehandling skjer gjennom et trygt, sikkert og brukervennlig nettsted.
Deres banksamarbeidspartnerne og finansieringsselskaper de samarbeider med, er velkjente og godkjente av Finanstilsynet og annen offentlig myndighet.
Dessuten kan du alltids få god hjelp av supporten, som er dedikerte til å hjelpe deg med alt rundt søk og sammenligning av lånetilbud og deres nettstedstjeneste.

Hvordan kan jeg låne?

På Finansfiks sin hjemmeside er det mulighet for å innsende et søknadsskjema som du kan få tilbud til – hvilket er gratis og uforpliktende. 
Du skal bare være 20 år for å kunne søke, og du kan ha en kredittramme mellom 10 000-500 000 kr med en nedbetalingsperiode på 1-5 år. 

Deretter vil du få tilpassede lånetilbud, akkurat for deg, og du velger selv om du takker ja eller nei til tilbudene.

Alternativer til FinansFiks

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved