logo
Søk flere kredittkort med en søknad
Velg det som passer deg best
Gratis og uforpliktende tilbud
Kredittramme
0 - 150 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
15,87 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Finansiering

Om Finansiering

Finansiering hjelper deres kunder med å velge en utlåner som gir dem de beste lånevilkårene, i tillegg til refinansiering av lån som kunden allerede har.

Primært utlåner de et lån uten sikkerhet. Det vil si, at du kan velge å bruke lånet ditt på akkurat det du ønsker selv, uten å risikere å pante dine eiendeler, for eksempel hus, bil, båt osv.  

Enten det er lån for reise, oppussing av badet eller kjøkkenet, en gave til dine kjære eller deg selv, så kan Finansiering hjelpe deg.

Når man skal finne seg et lån er det flere faktorer man skal tenke på. Hvor mye skal jeg låne? Hvor lang tid vil jeg ha for å nedbetale lånet? Hvor mye er det i kostnader? Hva skjer hvis jeg ikke kan betale tilbake? Hva er kravene? Lik som at det finnes mange forskjellige utbydere og mange forskjellige lån, finnes det også forskjellige krav og fordeler ved hvert lån.

Finansiering24 vil hjelpe deg på den måten, at du ikke behøver å bla igjennom alle lånutbydere for å finne de som passer dine behov. De vil finne det beste lånet for deg, basert på dine behov og ønsker, som du ganske så enkelt kan fylle inn på deres hjemmeside.

Om forbrukslån hos Finansiering

Gjennom deres hjemmeside, kan du sende uforpliktende og gratis søknader til deres samarbeidspartnere, som tilbyr deg deres beste lån.  

Hos Finansiering kan du søke på forbrukslån med en lånemengde på alt fra 25 000 kr og helt opp til hele 600 000 kr. Du kan ha opp til 15 år på å nedbetale dette avhengig av hvor mye du låner, og selvfølgelig kan du betale tilbake innen den tiden også, hvis økonomien lar deg gjøre det.

Som sagt er det helt gratis å sende søknader via Finansiering.

Du skal bare være over 20 år, og ha en brutto inntekt på over 150 000 kr før skatt. Du skal gjerne ha fast arbeid eller en inntekt via trygde eller pensjon og ikke ha noe betalingsanmerkning.

SpeakerCamera
13.11
Finansiering

Alternativer til Finansiering

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved