logo
Kredittramme
2 000 - 20 000 kr
Løpetid
1 - 12 måneder
Eff. rente
96 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Folkia

Folkia er en del av Folkefinans AS. Folkefinans AS er et norsk finans- og kredittselskap med konsesjon fra Finansdepartementet.
De tilbyr kunder velkomne med god kundeservice og en fleksibel finansiell tjeneste.

De er blant pionerene innenfor små lån uten sikkerhet, og de ønsker å behandle alle kunder likt. De har en visjon om at alle er velkomne som de er.
Det er helt gratis å søke om lån, og du kan søke når som helst på døgnet. Hvis du får en søknad godkjent før kl. 13, vil du kunne ha pengene på konto kl. 17 samme dag.

Folkia lån

Hos Folkia har de i hovedsak en ting de tilbyr, og det er et lån. Det skal være trygt og enkelt å ta et lån hos Folkia. Lånene kan variere i beløp og lengde på nedbetaling, og dette er noe du styrer. Hvordan ditt lån skal se ut, avhenger av mange faktorer. Hvor mye trenger du akkurat i øyeblikket, legger premisset for mye du skal låne. Men så kommer vurderingen på hvor lang tid du trenger på å nedbetale lånet.

Hos Folkia kan du låne alt fra 2.000 kroner, til 20.000 kroner. Nedbetalingstiden kan du velge fra å skulle være 1 til 12 måneder, valgfriheten avhenger av hvor mye penger du ønsker å låne. Du skal være fylt 20 år for å søke om lån hos Folkia.

Som sagt er det helt gratis og uforpliktende å søke om Folkia lån. De vil komme tilbake med et tilbud til deg så raskt som mulig. Når du godtar tilbudet har du inngått en bindende avtale, da er det ikke lenger uforpliktende. Når du søker om lån, vil banken også foreta en bakgrunnssjekk av økonomien din, for å forsikre seg om at du kan håndtere et lån.

For din egen del kan det være lurt å skaffe deg en god oversikt over økonomien din selv, så du ikke får deg en overraskelse når du søker om lån. Det er alltid lurt å få et overblikk over hvor mye penger du betaler hver måned, det vil si faste avdrag, som eksisterende lån, abonnementer, etc. Samtidig kan du se hvor mye du får inn hver måned, så du kan bestemme deg for hvor mye penger du har til å månedlig nedbetale et lån. På denne måten vil du selv kunne gjøre deg opp en idé om egne evner til å betale på det kommende lånet.

Sikkerhet og brukervennlighet

Din egen sikkerhet er viktig for Folkia. Alle kunder skal legitimere seg med BankID når de søker om lån. Dette er for at man skal muliggjøre avtalesignering uten skriftlig signatur, dermed kan alt gå over nettet. Det at Folkia er en del av Folkefinans, er med på å styrke den sikkerheten til selskapet, siden Folkefinans er et lisensiert finans- og kredittselskap som reguleres av Finanstilsynet.

Folkia streber etter å være en aktør for alle, og vil være like enkel å bruke for alle målgrupper. De oppdaterer stadig sin database, for å ha den nyeste teknologien. Men ønsker også å være tilgjengelig per telefon og post fordi som ønsker det. Det blir mer og mer vanlig for nordmenn å ta opp lån over internett, derfor ønsker Folkia å være blant de ledende på dette feltet, og presser sine priser nedover så langt det lar seg gjøre.

SpeakerCamera
10.33
Folkia

Alternativer til Folkia

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved