logo
Kredittramme
25 000 - 200 000 kr
Løpetid
1 - 12 år
Eff. rente
0 - 18,42 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Ikano Bank forbrukslån

Om Ikano Bank

Ikano Bank eies av familien Kamprad, og var opprinnelig eid av IKEA. Banken ble etablert i Norge i 1991, den gang som Ikano Finans. Banken skiftet navn i 2009, til Ikano Bank, og har hovedkontor i Malmø. De appellerer til alle mennesker med vanlige behov, og bekjenner seg med det gamle slagordet som IKEA ble startet Selskapet Ikano Gruppen, har rundt 4500 ansatte, og har sitt hovedkontor i Luxembourg. Man kan derfor være trygg på at Ikano Bank er en stabil bank som er knyttet opp til et stort internasjonalt firma, som er rustet for stabilitet i usikre økonomiske perioder.

Om Ikano Bank Forbrukslån

Ikano Bank tilbyr et forbrukslån til nettopp deg som ønsker en hjelpende hånd, enten i hverdagsøkonomien eller i en økonomisk hard måned. Du kan selv velge både hvor mye du ønsker å låne og hvor lang nedbetalingstid du vil ha. Lånemengden kan være alt mellom 30 000 til 400 000 kr, og nedbetalingstiden kan være på mellom 1 til 5 år, men også avhengig av hvor mye du har lånt. Du kan dog alltids betale tilbake lånet raskere enn din valgte løpetid, også for å redusere lånekostnader, på et langt sikt.  Med Ikano Bank forbrukslån trenger du ikke å vise til noe eiendom eller annet som kan pantsettes, det er et lån uten sikkerhet.

Ikano Banks nettside

En viktig del av kundeopplevelsen er gode oversiktlige nettsider, i hvert fall i dag, når det meste foregår digitalt. Inne på nettsiden sin har Ikano Bank min side, hvor du har full kontroll på lånene, og eventuelle kredittkort, du har hos Ikano. Du logger inn på min side med BankID eller BankID på mobil. Nettsiden er oppdatert og har et godt brukergrensesnitt, med flere funksjoner, som for eksempel lånekalkulatoren. Med Ikanos lånekalkulator kan du regne ut omtrentlig hvor mye lånet ditt vil koste, og hvor mye du skal betale ned i måneden. Inne på nettsiden deres kan du også lese mer om hvilke renter Ikano Bank tilbyr, samt alle deres produkter. De har også omfattende informasjon om selskapets historie og tilknytninger.

Ikano Bank Norge

Hos Ikano Bank Norge tilbyr de en rekke tjenester. Utover Forbrukslån tilbyr Ikano kredittkort og refinansiering. Kredittkort fra Ikano kalles for Ikano Visa, og med det følger flere fordeler. Du vil blant annet ha noen faste rabatter, som 1% på dagligvarer, og 2% hos alle Shell-stasjoner i Norge. Ved siden av faste rabatter får du også månedsrabatter, som følger en kalender, hvor det hver måned er rabatter innenfor en ny kategori. I tillegg til kredittkort, tilbyr Ikano refinansiering. Med refinansiering vil du kunne samle flere lån til et lån, slik at du kun trenger å forholde deg til en månedlig innbetaling, samtidig som renten ofte blir mer gunstig. Når du velger refinansiering kan du også velge å øke nedbetalingstiden fra 5, til 15 år. Med økt nedbetalingstid øker også de totale kostnadene, men det kan være mer overkommelig å betale ned månedlig.

Ikano Mastercard

Ikano Bank utsteder et mastercard som heter Shell Mastercard, hvor Shell viser til bensinstasjon-kjeden. Av navnet på kortet forståes det at de fleste fordelene med dette kortet er knyttet til bensinstasjonen Shell, men man har også flere spesialtilbud på nettbutikker og spisesteder, samt mange andre fordeler.

Hvordan kan jeg låne?

For at du kan bruke lånetjenesten, skal du først være over 25 år. Du skal også ha en fast inntekt på minst 200 000, og ha vært bosatt i Norge i minst 3 år. Ikano Bank krever at du ikke har noen betalingsanmerkninger, både for deres egen trygghet, men også for din sikkerhet. Banken gjør derfor en kredittsjekk av deg og øknomien din.
Du kan sende en fullstendig gratis søknad til banken, via deres hjemmeside. Hele prosessen er heldigital, og altså trenger du heller ikke møte opp personlig og stille deg i kø i en bank, men du kan sitte på kontorstolen eller ligge i sofaen og sende en søknad. Pengene kan overføres til ønsket konto 3 dager etter at banken har mottatt dine signerte papirer og du har fått godkjent lånet. Søknaden er også uforpliktende, så du binder deg ikke til noe før du har signert og akseptert en avtale.

Ting å tenke på

Det er en ganske stor beslutning å ta opp et forbrukslån. Det er noen ting man bør ta stilling til før man søker om og godtar lånetilbud. Pengene du får utbetalt skal tilbakebetales, og det vil koste litt ekstra på grunn av renter. Du bør skaffe deg en oversikt over dine faste månedlige utgifter og hvor mye du får inn, så kan du se hvor mye det er realistisk at du kan nedbetale i måneden. Ikano Bank er der for deg for å finne en løsning hvis du ser at du ikke klarer å betale lånet innen forfallsdato, da er det viktig at du kontakter banken. Ikano tilbyr blant annet en lånebeskyttelse ved opprettelse av lån, som forsikrer deg hvis du skulle være uheldig å bli sykemeldt eller arbeidsledig, på den måten har du en trygghet hvis det plutselig skulle bli vanskelig å betale ned på lånet. Skulle det hope seg opp med flere lån, og mange nedbetalingsfrister, vil det være lurt å vurdere refinansiering av lånene dine. Som nevnt tidligere, tilbyr Ikano Bank refinansiering av lån, så får du samlet alle lånene dine til ett, med en mer gunstig rente og nedbetalingsplan. Igjen, kontakt banken og spør om veiledning og hjelp.

Alternativer til Ikano Bank forbrukslån

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved