logo
Kredittramme
5 000 - 500 000 kr
Løpetid
3 - 15 år
Eff. rente
16,24 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Instabank

Om Instabank

Instabank er en heldigital bank som ble opprettet i 2016. På under fire år, har de fått mer enn 50.000 kunder. De er spesialister innenfor betalingsteknologi og salgsfinansiering. Man bruker ofte samlebetegnelsen paytech for disse to områdene.

Banken retter seg særlig mot selskaper som ønsker å fornye sin forretningsmodell, for å tilpasse seg det stadig skiftende finansmarkedet, hvor produkter i større grad tilbys i form av tjenester.

Hvem eier Instabank? Instabank ASA har 20 akjsonærer på listen sin.

Instabank Mastercard

Det nye kredittkortet fra Instabank heter Instapay Mastercard. Dette er et innovativt kredittkort på flere måter.

Med dette kredittkortet har banken lagt fokus på å ha lav rente. De har en av de laveste kredittkortrentene på markedet. Men det er et viktig aspekt ved den lave renten. Når de har renten så lav, medfører det at du ikke får en rentefri periode i starten, som med tradisjonelle kredittkort. Derfor er Instapay Mastercard kanskje ikke for deg som pleier å betale ned hele kredittkortet ditt i starten. Hvis du derimot er en som ønsker å betale ned kredittkortregningen over tid, er Instapay Mastercard midt i blinken for deg.

Du skal dog oppfylle noen kriterier for å få kredittkortet:

  • Du skal minimum være 23 år.
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.
  • Du skal ha en bruttoinntekt på minimum 250 000 kroner i året.
  • Du kan ikke ha samlet gjeld på med enn fem ganger din bruttoinntekt.
  • Du skal også kunne håndtere en renteøkning på 5% på din samlede gjeld.

Med kortet følger den hel rekke fordeler. Det har blant annet en 5%-rabattordning på et utvalg butikker.

Instabank forbrukslån

Hos Instabank kan du få forbrukslån fra 5.000 kr opptil 500.000 kr. Hele søknadsprosessen er online, og de svarer som regel umiddelbart, noe som betyr at du kan få forbrukslån på dagen, hvis du søker på riktig tidspunkt.

Utover forbrukslån, så tilbyr Instabank refinansiering. Med refinansiering kan du samle eksisterende kredittlån, forbrukslån og smålån, for å få bedre oversikt over økonomien, samt slippe å forholde seg til flere månedlige innbetalinger.

Instabank forsikring

Du kan få tre forskjellige forsikringer hos Instabank. De tilbyr tannhelseforsikring, betalingsforsikring og bilforsikring.

Tannhelseforsikringen dekker tannlegebehandling og deler av årlig kontroll. Forsikringen dekker opp til 40.000 kroner årlig, og den krever ingen helsevurdering før kjøp. De behandlingene som forsikringen dekker er fyllinger, rotfyllinger, broer, implantater og kroner.

Betalingsforsikringen de tilbyr er der for å sikre deg i uforutsette situasjoner, hvor du kan risikere å ikke kunne betale lånene dine. Hvis du for eksempel blir langvarig syk, arbeidsufør, eller arbeidsledig, kan det være veldig greit å ha forsikret deg, slik at du kan få bistand til å betale ned de lånene du sitter med. Du skal bare huske at forsikringen ikke trer i kraft før en måned etter den er tegnet.

Instabanks bilforsikring baserer seg på at du raskt skal kunne sammenlikne den forsikringen du har, med et tilbud Instabank gir deg. De har markedets enkleste kjøpsforsikring, og tar ansvaret for prosessen med å skifte fra tidligere forsikring. Bonusen du har fått i ditt tidligere selskap følger også med over til Instabank.

Instabank sparekonto

Med sparekonto hos Instabank får du flere fordeler. Du har for eksempel 1% rente fra første krone, og helt opp til 500.000 kroner. Du har eller ingen bindingstid på dine innskudd, og det er ingen begrensninger på uttak. Det er heller ingen gebyrer knyttet til uttak, og det er ingen minimumskrav for innskudd. Et viktig aspekt ved sparekontoene hos Instabank er at et innskudd på opp til 2 millioner, er dekket av garantien, fordi Instabank er medlem av Bankenes sikringsfond. Dette medfører også at man er dekket av garantien på et ubegrenset beløp, så lenge pengene står midlertidig på konto, og stammer fra salg av bolig, arv, samlivsbrudd eller lignende.

Alternativer til Instabank

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved