logo
Søk på nett
Få eksklusive tilbud og rabatter
Få hjelp når du trenger det
Kredittramme
0 - 100 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
18,13 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Instapay Mastercard

Instabank Norge tilbyr nå et nytt kredittkort – Instapay MasterCard. Det har et av markedets laveste renter, og er ideelt for deg som vanligvis betaler ned litt av kredittkortregningen av gangen.

Om Instapay MasterCard

Dette kredittkortet er utviklet nettopp for deg som over tid betaler ned på kredittkortet litt og litt av gangen.

Det er derimot viktig å notere seg at rentene begynner å løpe idet du bruker kortet. Det er altså ikke en rentefri periode i begynnelsen – dette er en vesentlig forskjell som skiller Instapay MasterCard fra de andre kredittkortene. Med andre ord, dette kortet gagner deg kanskje ikke så mye hvis du har for vane å nedbetale hele kredittkortbeløpet innenfor den første måneden.

Hvorfor velge Instapay MasterCard

Det fins mange gode grunner til å velge dette kredittkortet, bl.a.:

 • Med Instabank sitt nye kredittkort kan du søke om kreditt inntil 100 000 kr; dog er det økonomien din som er den største faktoren for den nøyaktige lånesummen du kan få.
 • Kredittkortet er lett å bruke med sin «tappe»-funksjon, og kan benyttes på alle steder som aksepterer MasterCard. Det betyr at du kan bruke det i mer enn 34 millioner butikker (på nett så vel som fysisk), inkludert minibanker verden over.
 • For å få tilgang til nettbanken, logger du deg enkelt inn på instabank.no. Her vil du ha en fullstendig oversikt over saldo og dine siste transaksjoner – det gir deg kontroll over egen bruk og egen økonomi.
 • Du mottar fakturaen i starten av måneden, og du bestemmer selv om du vil betale minimumsbeløpet, hele lånebeløpet, eller en sum imellom disse to.
 • Få unike tilbud og rabatter ved kjøp gjort med Instapay MasterCard – året rundt. De tilbyr bl.a. en månedsrabatt på 5% på kjøp innenfor en spesifikk kategori, og for hver måned er det en ny kategori. Ved disse kjøpene behøver du ikke å foreta noe selv; rabatten blir trukket automatisk på neste faktura. Dette gir deg gode sparemuligheter i løpet av året. Ved siden av de fastsatte månedsrabattene, kjører de også mange gode kampanjetilbud jevnlig.
 • Da de er en heldigital bank, er det enkelt for kunder å søke om både kredittkort og lån. Du får også raskt og enkelt hjelp når du har behov for det, enten via e-post eller telefon, alt ettersom hva du selv foretrekker.
 • Instabank Norge tilbyr en betalingsforsikring for sitt kredittkort. Dette er en god anbefaling, så kan du som kunde føle deg trygg på at regningene blir betalt, selv hvis uventede situasjoner skulle oppstå (f.eks. sykdom).

Hvem kan søke?

Det er enkelte fastsatte kriterier man må oppfylle for å få søknaden innvilget, disse er som følger:

 • Min. 23 år gammel
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Din bruttoinntekt er på min. 250 000 kr/året
 • Den samlede gjelden din er maks. 5x bruttoinntekt
 • Du er i stand til å klare en renteøkning på 5 prosentpoeng på den samlede gjelden din

Hvordan søker jeg?

Du starter søknadsprosessen med å gå inn på deres hjemmesider, og følger disse stegene:

 1. Ha dine personopplysninger klare (fødsels- og telefonnummer, e-postadresse o.l.), samt opplysninger om inntekten din og hvor mye du har i lån
 2. Fyll ut skjemaet
 3. Send inn søknaden din
 4. Godkjennes søknaden din, har du kortet i postkassen innen en uke

Søk nå og begynn sparingen!

SpeakerCamera
10.33
Instapay Mastercard

Alternativer til Instapay Mastercard

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved