logo
Kredittramme
30 000 - 500 000 kr
Løpetid
Valgfritt
Eff. rente
16,9 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Komplett Bank

Om Komplett Bank

Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering, og sparekonti med attraktive vilkår. Banken ble etablert i 2014 med konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av det norske banksikringsfondet. Siden har de opplevd en kraftig vekst og er nå blitt en av de ledende låneformidlere innen finansieringsbransjen. Ved utgangen av 2019 hadde de over 269 000 aktive kunder. Med etablering i andre land som Finland, Sverige og Tyskland, øker stadig antallet kunder hos Komplett Bank.

Komplett Bank Norge er opptatt av å tilby kundene den mest fleksible forbrukskreditten på markedet og innskudd til gunstige vilkår. De er også opptatt av å gi kundene en god brukeropplevelse, og derfor prioriterer de ny teknologi, innovasjon og utvikling. Banken vil derfor komme til å lansere flere produkter i fremtiden, og endrer seg dynamisk som en sterkere og moderne bank i et marked i konstant forandring. De har allerede en mobilapp som er oppdatert med de nyeste funksjonene, med Komplett Bank nettbank, Apple Pay, og flere andre muligheter.

Hos Komplett Bank Norge tilbyr de populære tjenester som forbrukslån og refinansiering, samt kredittkort, som du kan lese mer om hos oss her.

Om lån hos Komplett Bank

Hos Komplett Bank kan du søke om Komplett Bank forbrukslån og refinansiering, uten sikkerhet. Det passer perfekt til deg som ønsker:

  • å låne penger til akkurat det DU ønsker
  • en effektiv søknadsprosess
  • en fast, men fleksibel tilbakebetaling
  • å samle flere dyre smålån til ett større, billigere lån

Du kan selv velge hvor mye du ønsker å låne, så lenge det er et beløp på mellom 10 000 til 500 000 kr. Ut ifra beløpet, vil banken regne ut din nominelle rente, som vil være fra 7,9-24,9%.

Du sender en lånesøknad til Komplett Bank via deres hjemmeside, hvor hele prosessen kan skje over nettet. De eneste kravene er at du er fylt 20 år, ikke har noen betalingsanmerkninger og at du har BankID, som du kan signere kontraktene med. Avhengig av hvor mye du låner, vil banken kreve noen dokumenter, men som sagt kan alt gjøres over nett - til og med signeringen, som foregår via BankID.

Med lånet kan du bruke pengene akkurat som du vil, det vil si at banken ikke trenger å vite akkurat hva du skal bruke dem til. Du trenger heller ikke stille med noe hus eller båt til sikkerhet, og derfor er søknadsprosessen mye enklere og raskere enn normale lån med sikkerhet. Du kan også innfri lånet når det passer deg – om du har rom for det – og ellers vil tilbakebetalingen skje gjennom faste beløp per måned, så vet du akkurat hvor mye som skal nedbetales per måned.

Om refinansiering hos Komplett Bank

Refinansiering er veldig smart og passer deg som har flere baller i luften med smålån, men som ønsker å samle dem i én større ball – så har du mindre å tenke på, og kan få litt mer overskudd i hverdagen til andre ting. Du får nemlig én samlet faktura hver måned. I tillegg betyr det at du har ett samlet lån, at renten din vil være mye mer gunstig, enn hvis du har flere alternative smålån, hvor alle har sine avgifter hver for seg. Dermed vil den totale avgiften og utgiften hver måned kunne være mye lavere med et refinansieringslån.

Tips:
Har du f.eks. flere kredittkort som du ikke bruker, når du søker om lån, er det en fordel å klippe dem og avslutte dem. Det er nemlig slik at bankene benytter Gjeldsregisteret, når de skal ta en kredittvurdering av deres potensielle kunder – og gjeldsregisteret beregner hele kredittbeløpet på dine kredittkort som lån, selv om du ikke har brukt hele beløpet.

Alternativer til Komplett Bank

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved