logo
Kredittramme
5 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
15,84 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Lånemegleren

Hjemmesiden Lånemegleren er en lånsformidler for ulike lån, primært forbrukslån uten sikkerhet. Hjemmesiden er utviklet og eid av STK Finans AS, med hovedkontor i Oslo. Det de gjør, er at de sammenligner flere lån fra deres samarbeidspartnere, hvor de utvelger de tilbudene som passer deg best. Hele prosessen er helt gratis - Lånemegleren får nemlig provisjon fra deres samarbeidspartnere, og ikke fra kundene. 

Hos Lånemegleren er det mulig å finne et lån mellom 5 000 og helt opp til 500 000 kr. Du kan selv velge en nedbetalingsperiode på mellom 1-15 år. Men hvordan går du frem for å få et lån?

  1. Send et søknadsskjema til Lånemegleren. Oppgi hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang til du vil ha for å tilbakebetale lånet.
  2. Behandling og sammenligning. Din éne lånesøknad blir presentert av Lånemegleren, for flere banker. Faktisk opp til 19 banker. Herfra vil Lånemegleren finne lånene som er best for deg.
  3. Velg et lån. Nå har Lånemegleren sendt deg om de beste tilbudene de fant. Det du trenger å gjøre, er å velge hvilken/hvilke banker du ønsker å låne fra. Du vil heretter få overført pengene til den kontoen du ønsker.

Alternativer til Lånemegleren

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved