logo
Kredittramme
5 000 - 10 000 kr
Løpetid
1 - 3 år
Eff. rente
25,06 - 86,14 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

LEASY Minilån

L'EASY A/S ble grunnlagt i 1985 og har hovedkontor i Odense, Danmark. Siden har bedriften spredd seg ut i det svenske markedet i 1998, og i det norske markedet i 2001. Med sin brede og lange erfaring, kan L'EASY ganske sikkert tilby deg et trygt og smart lån. I de siste årene har det blitt mer og mer vanlig med nettlån, og den fremtidsrettede bedriften tilbyr naturligvis også denne formen for lån. Det vil si, at du kan låne penger, uten å faktisk gå ut av din egen inngangsdør! Har du noen spørsmål angående lånet eller bare generell nysgjerrighet, har de også en kundeservice, som er åpen hele 6 dager om uken.

Om L'EASY minilån

Med L'EASY minilån kan du selv velge akkurat hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang tid du vil ha til å nedbetale lånet. Det er et relativt lite lån, hvor du kan låne mellom 5 000 til 10 000 kroner. Derfor er også nedbetalingstiden relativt kortere, og er på mellom 1 til 3 år. Du kan dog velge å nedbetale hele lånet innen nedbetalingstiden er over, helt uten ekstra gebyrer.
Minilånet er et lån uten sikkerhet. Dette betyr at banken ikke stiller krav til at du informerer dem om hva du ønsker å bruke pengene til. Du kan også selv velge hvilken konto du ønsker å få tilsendt pengene - så kan de ligge klare til bruk når du mottar pengene.

For å gjøre det lettest mulig for kundene, har L'EASY gjort det mulig å signere relevante dokumenter med BankID. Det betyr at hele prosessen er helt elektronisk, og kan foregå på nettet. Dermed trenger du hverken å møte opp personlig eller ha en lang ventetid for kommunikasjon med banken.

Du skal også huske på, at du skal være minst 20 år, for å kunne benytte deg av muligheten til å ta et minilån hos L'EASY Norge.

For deg som vil låne et større beløp:

For deg som vil låne et beløp, mer enn 10 000 kr, kan vi anbefale deg L'EASY kontantlån.

Alternativer til LEASY Minilån

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved