logo
Bankene kjemper om deg
Få oversiktlige tilbud
Refinansier lån og kredittgjeld
Kredittramme
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
5,33 - 49,92 %
Aldersgrense
20 - 70 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Lendo

Lendo er et selskap med lang og bred erfaring som finansagent. De har vært i Sverige siden 2007 og senere kommet til Norge. Selskapet eies av Schibsted, som er et stort nordisk mediekonsern, som blant annet også eier avisene Aftenposten, VG, Bergens Tidende og det online bruktmarkedet, Finn.no.
Måten hjemmesiden Lendo fungerer, er at de sammenligner lånetilbud fra en rekke forskjellige lån - for å finne det beste lånet som passerdinsituasjon. Og dette, helt gratis!

Hvordan søker du om lån via Lendo?

Du velger bare et lånebeløp på mellom 10 000 til 500 000 kr, avhengig av hvor mye du reelt trenger, samt en nedbetalingstid på 1 til 15 år. Sender du dette til selskapet innen deres åpningstid, vil de sende deg en liste med gode tilbud via epost og SMS, tilpasset deg, innen 24 timer.

Altså er fordelene med Lendo, at du slipper å bruke tid, penger og energi på å filtrere frem lånene som passer dine behov.

Lendo tilbyr refinansiering, forbrukslån, refinansiering med pant, billån, kredittkort, og MC-lån.

Lendo forbrukslån

Å søke om forbrukslån hos Lendo er helt uforpliktende. De tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å fremstille eiendom eller lignende som pant til utlåner. På nettsiden sin tilbyr Lendo forbrukslån fra mange forskjellige banker og sjansen er stor for at du finner et tilbud som passer din situasjon godt. Forbrukslån er et relevant alternativ når du trenger penger til uforutsette utgifter. På nettsiden har Lendo en praktisk lånekalkulator, hvor du kan se hva forskjellige lån gir i rente basert på hvor mye du vil låne og hvor lang nedbetalingsplan du vil ha. Det er alltid mulig å betale ned lånet raskere hvis du ønsker, men her er det viktig å overveie hva som økonomisk gunstig for deg. Det er alltid viktig å vurdere om forbrukslån er det riktige for deg der og da. Det er rask og enkel tilgang på penger, og det medfører alltid høye renter, og det er derfor viktig å gjøre seg opp en idé om hvor mye din økonomi tillater deg å betale ned i måneden. Det kan være hensiktsmessig å regne på hvor mye du får inn i måneden, og hvor mye du må ut med i faste avgifter. På denne måten får du et overblikk over hvor stort lån du har råd til å betale ned.

Skulle det være sånn at du sitter med mange lån og sliter med å møte nedbetalingsfrister, kan løsningen være å refinansiere lånene dine.

Lendo refinansiering

Hos Lendo kan du søke om refinansiering av lånene dine. De tilbyr som regel en rimeligere rente enn hva du har på flere av dine lån, og ved å søke om refinansiering kan du spare mye penger. Det er også helt uforpliktende å søke, og du binder deg ikke til noe før du har undertegnet gjeldsbrevet. Med refinansiering vil du kunne samle flere lån til ett, med bare en nedbetaling i måneden og mer gunstig rente. Lendo sammenlikner refinansieringslån fra en rekke forskjellige banker, og utvalget er stort. Med Lendo refinansiering vil du kunne utvide nedbetalingstiden til 15 år. Som på andre lån, tilbyr Lendo refinansiering på inntil 500.000 kr.

Lendo kredittkort

Lendo sammenlikner et stort antall kredittkort, slik at du kan finne det kortet som passer deg best, om det er den laveste renten, eller den lengste rentefrie perioden. På nettsiden deres har du rask og enkel oversikt over de forskjellige fordelene med hvert enkelt kredittkort. Kredittkort kan være veldig praktisk i at det ofte har en rentefri periode, hvor du kan betale tilbake kun det du lånte. Ulempen med kredittkort er at hvis du løper over rentefri periode, blir fort kostnadene på det du skal tilbakebetale veldig dyre.

Fordeler med Lendo

Ved å bruke Lendo til å søke om lån vil du få gode lånevilkår i from av god rente, og personlig bistand. Lendo har fått meget gode anmeldelser på Trustpilot og vant best i test av kundeserviceprisen 2020. På Lendo sine nettsider er det enkelt å ta i bruk deres lånekalkulator som tar deg direkte til lånetilbud som baseres på hvor mye du vil låne, og hvor raskt du vil nedbetale lånet. Lendo er effektive og du vil få et svar på din låneforespørsel innen 24 timer etter du har søkt (gitt at det er arbeidsdag), og det er dermed en meget rask måte å anskaffe seg et lån på. Det er også en betryggende faktor at Lendo er eid av Schibsted som er et stort børsnotert mediekonsern, og Lendo har derfor trygghet i eierskapet fra Schibsted.

Hvilke banker bruker Lendo?

Lendo sammenlikner forbrukslån fra opptil 15 forskjellige banker, og enkelte aktører fra samme bank. Hvilke banker og aktører Lendo bruker er listet under:

Avida, Bank2 ASA, BB Bank, BRAbank, Easybank, Express Bank, Nordea Direct, Ikano Bank, Instabank, Nordax Bank, re:member, Santander Consumer Bank, Svea Finans, yA, Resurs Bank, Bluestep, Kraft Bank og Thorn Privat Finans.

Som Lendo selv sier, så vil de få bankene til å sloss om deg. Lendo vil henvende seg til de relevante bankene, basert på ditt lån, og de vil komme med tilbud. De er alle interessert i at du skal ta lån hos deg og vil derfor strebe etter å gi deg de beste vilkårene. Det er en styrke hos Lendo at de sammenlikner så mange banker som det de gjør.

Krav til låntaker hos Lendo

For at du kan låne hos Lendo, er det i midlertidig noen krav. Du skal være over 20 år, og du skal ha en fast inntekt på 120 000 kr. Du skal helst ikke ha betalingsanmerkning, og som alle andre lån, vil banken ta en kredittvurdering på deg, for både deres og din sikkerhet. Du skal være registrert i folkeregisteret i Norge, og ha bodd eller skattet i Norge i minst 3 år. Ytterligere må du oppgi e-postadresse og et norsk mobilnummer slik at Lendo kan kontakte deg med tilbud. 
Har du kravene på plass, kan du kontakte Lendo og få beskjed om de beste lånetilbudene i markedet, skreddersydd for deg.

SpeakerCamera
08.13
Lendo

Alternativer til Lendo

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved