logo
Kredittramme
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
13,3 - 43,38 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Monobank

Om Monobank

MonoBank har slått seg sammen med BRAbank, som du kan lese mer om her.

Hos Monobank kan du ta opp et forbrukslån uten sikkerhet. Derfor trenger du hverken stå frem med hus, bil eller båt for å låne. Dette skyldes at lånebeløpet ikke er like så høyt som andre lån med sikkerhet. Med forbrukslån fra Monobank kan du nemlig låne et beløp på mellom 10 000 kr og 500 000 kr. Du kan selv velge hvor mye du ønsker å låne basert på hvor mye du trenger. Dermed trenger du for eksempel ikke låne 300 000 kr, når du egentlig trenger 15 000 kr. Slik unngår du også unødvendig høye kostnader, fordi det er mindre du skylder.

I tillegg til lånebeløpet, kan du selv velge hvor lang tid du vil ha på å betale ned lånet. Har du midler nok til å kunne tilbakebetale alt på 1 år? Eller vil du heller ha 15 år på å betale tilbake lånet? Alt er opp til deg og din situasjon. Slik kan Monobank skreddersy et perfekt lån til akkurat deg.

De kriteriene du skal fylle, er at du skal være over 23 år. Du skal også ha en fast bruttoinntekt på 250 000 kr, for at banken kan være sikker på at de kan stole på deg, at du tilbakebetaler innen tiden, og for at banken kan forsikre seg at du ikke havner i et hav av gjeld som du ikke greier å tilbakebetale.

Alternativer til Monobank

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved