logo
Kredittramme
20 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
15,8 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

MyCredit

Om MyCredit

MyCredit er en bedrift som leverer lån til private kunder, primært forbrukslån. Hos MyCredit kan du få lån som følgende:

  • Lånebeløp på mellom 20 000 kr til 500 000 kr
  • Nedbetalingstid på 1-15 år (avhengig av hvor mye du låner

Det er dog en forutsetning at du er over 25 år. Du skal også ha et inntekt på over 250 000 kr i året, hvor du også har skattet i Norge i minst 3 år, eller du er norsk statsborger. Du skal helst ikke ha noen betalingsanmerkninger, da det er en indikator for usikkerhet for både utlåneren og deg som låner. MyCredit er en ansvarlig utlåner, og passer derfor på å ikke låne ut penger til dem som allerede er i fare for å havne i et hav av gjeld. Har du en betalingsanmerkning, kan vi kun anbefale deg å betale tilbake lånet.

Tips:
Fra høsten 2019 ble det innført et gjeldsregister i Norge. Det vil si at alle bankene har adgang til informasjon om hvor mye du har i gjeld, når du søker om lån hos bankene. Da er det fint å vite at kredittrammen på et kredittkort regnes med som gjeld, uansett om du har brukt noe av kredittrammen eller ei. Det er derfor smart å kvitte seg av med kredittkort som man ikke bruker, så ser man på gjeldsregisteret, hvor lite du egentlig har i gjeld, i forhold til når man inkluderer en hel kredittramme (som oftest kan være på et par tusenlapper).

Alternativer til MyCredit

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved