logo
Kredittramme
0 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
0 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

N26

N26 er ett av verdens første heldigitale internasjonale bank. Akkurat som teknologi endrer seg, endrer finans- og økonomibransjen seg. N26 er en fusjon av begge, som gjør banken til en moderne, simpel og minimalistisk bank som har alle de nødvendige funksjonene som en moderne bank i dag har bruk for. Du kan ha med banken hvor som helst, når som helst i din lomme. Det betyr at alt av innbetaling, lånesøknad, kundeservice og formaliteter finnes sted i appen. Ingen papir eller printing, ingen skjulte beløp og full gjennomsiktighet er noen av de mange gode tingene denne banken kan tilby.

N26 ble startet i 2013 for å sette en ny standard til et moderne pengebrukssamfunn. Siden har den vokst til å bli et selskap med over 1500 ansatte, med tre kontorer i Europa, et i Nord- og et i Syd-Amerika og over 5 millioner kunder fordelt i 25 land.

Som privatkunde hos N26 kan du få en konto samt velge en av totalt tre «planer» eller korttyper (Legg merke til at alle kort er debetkort, og ikke kredittkort).

N26 Standard

Med N26 Standard, får du sammen med kontoen, et Mastercard debetkort, og det er helt gratis. Du får gebyrfri betaling i uansett valuta, uten ekstra kostnader for valutaveksling. Du kan ha opp til 5 gratis kontantuttak per måned i euro samt en fast 1,7% avgift ved kontantuttak i andre valutaer. Du vil kunne ha tilgang til kundeservice på hele 5 språk via deres live chat-funktion i appen.

Med appen kan du dessuten sette egne daglige forbruksgrenser, betale og overføre penger helt stressfritt, og mange andre funksjoner relatert til dine kort og konti.

Ønsker du å spare, kan du få med to sekundærkontoer for enklere sparing med Spaces, hvor du kan sette et personlig sparingsmål og se hvor mye du har greid å spare inn til du når målet.

N26 You

N26 You er en plan som er skreddersydd kun for deg, og du kan velge farge på kortet samt få med en reiseforsikring. Med kun EUR 9,90 (tilsvarende litt over NOK 100) per måned, kan du i tillegg til tjenestene som er tilgjengelige ved en standard plan, få en rekke gode fordeler.

Du vil kunne ha helt gratis kontantuttak i hele verden i alle valutaer, og ha opp til 10 sekundærkonti for enklere sparing. Dessuten kan du dele disse kontoene med opp til 10 andre N26-brukere.

Som N26 You kunde, kan du få utvalgte tilbud fra merker som WeWork, GetYourGuide og Hotels.com, samt en rekke forsikringer som reiseforsikring ved evt. skade, bagasjeforsinkelse eller kansellerte flyvninger, vintersport- og skiforsikring for den aktive, og få dekket utgifter ved bil-, sykkel- eller mopedskader.

N26 Metal

Er du den som vil ha aller mest for pengene og ha den absolutt beste opplevelsen og de beste tjenestene, er N26 Metal noe for deg. Med kun EUR 16,90 (tilsvaremde NOK 174,19) per måned, får du alt det beste N26-banken kan tilby deg.

Du får et elegant 18 grams metall-Mastercard debittkort, og i tillegg til alt på N26 You, får du utvidet kundeservice via chat og telefon, eksklusive tilbud fra forskjellige merker, forsikring ved billån i utlandet og dekning ved stjålet eller skade på mobiltelefon.

Du kan lage en konto hos N26 via deres hjemmeside. Du skriver bare inn informasjon om deg selv, mailadresse og mobilnummer, laster ned appen og verifiserer din identitet. Mer simpelt kan det altså ikke bli!

SpeakerCamera
10.33
N26

Alternativer til N26

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved