logo
Kredittramme
10 000 - 50 000 kr
Løpetid
12 - 60 måneder
Eff. rente
10,86 - 39,9 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Nordiclån

Nordic lån gjør det lettere for deg

Hos Nordiclån har de en visjon om å gjøre det så enkelt som mulig for deg. De tilbyr en fast lav rente og en fast månedlig ytelse, som beregnes ut fra lånebeløp og løpetid. Dermed vet du om utgiftene til lånet ditt på forhånd, og du løper ikke inn i ubehagelige overraskelser. Du kan også velge å betale mer eller betale ned hele lånet – uten at det koster noe ekstra.

Med Nordiclån kan du låne 10 000 – 50 000 kr., som betales tilbake over 12-60 måneder. Du kommer i gang ved å inntaste dine opplysninger, hvor det deretter kommer et svar innenfor en time, hvis du har søkt i åpningstiden.

Nordiclån er underlagt Thorn Norge Finans AS, et firma med fokus på finansiering, som har eksistert siden 1975. Dette er en trygghet for kundene hos Nordiclån, da de vet at økonomien til utlåner er sikret i et stort og erfarent firma, som vet hva de gjør. På grunn av at Nordiclån er under Thorn Norge Finans AS, så går all finansiering via dem.

Stor gjennomsiktighet

Det er fullstendig sikkert å oppta et lån hos Nordiclån. De legger stor vekt på at kunden har et stort overblikk. Det kommer til utrykk i den faste renten, de faste månedlige ytelsene og ingen skjulte eller ekstra omkostninger.
Dessuten blir der tatt høyde for, at din økonomi er stabil og kan fortsette å være det, selv når du låner. Det vil ikke bli utlånt et beløp til deg, hvis det ikke kan skje under ansvarlige forhold.
På hjemmesiden er det skrevet tre gode råd om økonomi, og de lyder:

  • Sett opp et budsjett
  • Se hva du har til rådighet
  • Bruk avtalegiro, slik unngår du purring

På nettsidene deres kan du hente et budsjettskjema. Å sette opp et budsjett vil hjelpe deg med å få et overblikk over hva som kommer inn på kontoen din hver måned, og hva som går ut. På denne måten vet du hva du har til rådighet for å nedbetale et lån.

Alternativer til Nordiclån

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved