logo
Kredittramme
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
7,98 - 22,04 %
Aldersgrense
21 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Opp Finans

Om Opp Finans

Opp Finans er en del av Gjensidige Bank, som igjen er en del av den anerkjente nordiske banken, Nordea. De har derfor lang og god erfaring med å formidle lån og hjelpe kunder med alle spørsmål som måtte være forbundet til dette. Opp Finans spesialiserer seg i forbrukslån, og tilbyr skreddersydd lån til kundenes behov. Det skal være trygt og sikkert å ta opp et lån fra Opp Finans, og de er opptatte av å være en ansvarlig långiver, og å kunne sikre en god individuell risikovurdering. Og mest av alt, ønsker de at deres kunder er fornøyde.

Om Opp Finans forbrukslån

Med Opp Finans forbrukslån, kan du få råd til akkurat det du har lengtet etter – er det oppussing, nye klær eller ferie, det er opp til deg. Du kan låne et beløp på mellom 10 000 til 500 000 kroner, med en løpetid på mellom 1-15 år, avhengig om det er et lån uten sikkerhet eller refinansiering.

Med lån uten sikkerhet, menes det med lån hvor du ikke behøver å stille med noe for å kunne låne. Du behøver ikke å informere banken om hva du ønsker å bruke pengene til. Det er helt fritt og helt opp til deg, hva du vil bruke pengene du låner på.

Med refinansiering, menes det et lån hvor du samler flere lån sammen i ett lån. Dermed kan du spare penger og tid ved å samle dyre smålån og kredittkortgjeld i ett. Dessuten trenger du ikke å forholde deg til flere betalingsfrister eller fakturaer enn nødvendig.

Hvordan søker jeg?

Du skal først være over 21 år for å kunne benytte deg av Opp Finans sin lånetjeneste. Du skal også ha en fast årlig inntekt på minst 200 000 kroner.  

Du skal så gå inn på deres hjemmeside, hvor du fyller ut et søknadsskjema. Deretter vil du motta et tilbud, hvor du kan signere låneavtalen trygt med BankID. Husk, at det er helt gratis og uforpliktende å søke om lån.

Alternativer til Opp Finans

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved