logo
Kredittramme
10 000 - 150 000 kr
Løpetid
12 - 60 måneder
Eff. rente
8,69 - 39,9 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Paymark Finans

Hva kan vi gjøre for deg?

Et lån hos PayMark Finans kan gi deg som er over 25 år, et beløp mellom 10 000 kr til 150 000 kr. De skal betales tilbake over 12 til 60 måneder. Det kan være det beløpet som skal til for å gi deg luft i økonomien og mulighet for å gjøre det du vil. Hele søknaden utfylles på nettet. Hvis du søker innenfor åpningstiden på 8-18 (11-16), får du også svar innenfor en time. Oftest blir pengene overført til din konto den dagen lånet blir godkjent, og det skjer senest den etterfølgende dagen. Du vil bli tilbudt en fast rente fra 6,93%. Med en fast rente kan du regne med størrelsen på utgiftene hele veien igjennom.

Det skal være trygt å låne penger

Hvis du er på utkikk etter et lån, er det selvfølgelig fordi det er noe du gjerne vil finansiere. Likevel er det viktig at din økonomi henger sammen – også mens du nedbetaler et lån. Derfor kan du alltid søke kompetent hjelp hos PayMark Finans i deres åpningstid, hvis du har spørsmål eller behov for veiledning. Du kan også lese tre tips om økonomi og lån på deres hjemmeside, som kanskje vil være nyttig for deg.

Du bestemmer fullstendig selv, hva pengene skal brukes til, og du skal ikke stille noen sikkerhet for lånet.

SpeakerCamera
08.13
Paymark Finans

Alternativer til Paymark Finans

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved