logo
Kredittramme
35 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
14,45 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Real Finans Forbrukslån

Om Real Finans

Real Finans er en låneformidler som hjelper deres kunder å sammenligne lån fra flere banker, for å finne det perfekte lånet for deg. De har en lang erfaring, og begynte med tjenesten i 1987 og har fortsatt siden. I 2014 ble Real Finans en del av Motty Telefinans AS, som har en historie som går tilbake til 1985.

Hvordan finner Real Finans et lån til meg?

Det som skjer, er at du sender en søknad til Real Finans, via deres hjemmeside. Du kan låne et beløp på mellom 5 000 og 350 000 kroner. Og dette beløpet, kan du ha mellom 1-15 år på å tilbakebetale, avhengig av hvor mye du låner, og om det er for refinansiering eller et normalt lån uten sikkerhet.

Real Finans tilbyr altså både lån uten sikkerhet og lån med sikkerhet. For et lån uten sikkerhet vil det være høy rente, og du kan ikke låne alt for mye penger. Til gjengjeld kan du bruke pengene dine på det du har lyst til, og det er noe lettere å få innvilget lånet. For et lån med sikkerhet, vil sikkerheten si at du stiller din bolig som pant i banken, altså de har noe sikkerhet hvis du ikke skulle kunne betale lånet. På denne måten kan du få en lengere nedbetalingstid, en mer gunstig rente, og du kan låne mer penger.

Når du har sendt søknaden, vil Real Finans opplyse alle deres 18 samarbeidspartnere om det du ønsker å låne. Deretter vil disse samarbeidspartnere konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet. Om ikke altfor lenge, får du tilsendt tilbudene som du kan takke ja til, hvis de ser gode ut.

Det som er verdt å vite, er at hele prosessen er gratis og uforpliktende. Du skal i midlertidig være over 25 år for å kunne finne et lån via dem, og ha en årsinntekt på minimum 250 000 kroner.

Alternativer til Real Finans Forbrukslån

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved