logo
Kredittramme
10 000 - 250 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
21,88 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Re:member Forbrukslån

Re:member er et selskap som er en del av EnterCard Group AB eid av Barclays Bank og Swedbank. De tilbyr produkter som kredittkort og forbrukslån til privatpersoner. Både Swedbank og Barclays Bank har lang erfaring som bankvirksomhet, hvor sistnevnte har faktisk drevet med det i over 300 år.

Hva er fordelene med et Re:member forbrukslån?

Med Re:member Forbrukslån, kan du ha et lånebeløp på alt fra 10 000 kroner til maksimalt 350 000 kroner. Nedbetalingstiden på et nytt lån er anbefalt til å være opp til 5 år, mens nedbetalingstiden for refinansieringslån er på opp til 15 år. Du kan bruke forbrukslån-kalkulatoren på remembers nettside, til å estimere hvor mye du skal nedbetale i måneden basert på nedbetalingstiden du velger og hvor mye du vil låne. Fordelen med forbrukslån fra remember er at du behøver ikke å ha sikkerhet i bolig eller noe annet for å ta et lån. Det vil si at du behøver ikke kunne fremsette noe av verdi som kan pantsettes hvis du ikke klarer å betale ned lånet. Utover dette får du, hos remember, tilbud om låneforsikring. Med en låneforsikring vil du ha en økonomisk sikkerhet hvis noe uforutsett skulle skje. Hvis du for eksempel skulle miste jobben, eller bli uføretrygdet, kan låneforsikringen være god å ha. Hos remember kan du alltid betale ned lånet raskere, hvis det er et ønske. Å nedbetale før tiden koster ingenting ekstra, og du vil minske din totalkostnad. Så hvis du skulle havne i en situasjon hvor du føler deg økonomisk sterk nok til å betale tilbake hele forbrukslånet, så kan det være en ganske smart ting å gjøre.

Krav til deg som søker

Hvis du vil søke om forbrukslån hos remember er det et par krav du skal oppfylle. Du skal være minst 18 år gammel, du skal ha fast inntekt, og du skal ikke ha noen betalingsanmerkninger. Dette setter banken som krav for å gjøre det tryggest for deg å ta lån. Det er viktig at du er i en situasjon hvor du har mulighet til å betale ned det lånet du tar. Banken utfører en kredittsjekk på deg før de innvilger et eventuelt lån.

Ta deg tid

Selv om det nå kan gå veldig fort å få et forbrukslån, er det viktig å gjøre seg en del overveielser før man låner. Man må huske på at dette er en forpliktelse, og man er nødt til å betale tilbake hver krone, samt rentene som følger med. Det kan være en god idé å danne seg et overblikk over egen økonomi før man tar et lån. Legg sammen alle månedlige utgifter og inntekter, og se hvor mye du har mulighet til å betale i måneden. Bruk låne-kalkulatoren til å regne ut hvor lang nedbetalingstid du bør ha, og ikke lån mer penger enn det du vil a mulighet til å nedbetale, uten at det ødelegger din økonomiske hverdag. Heldigvis er det helt gratis og uforpliktende å sende en søknad til remember. Bruk god tid på å vurdere det eventuelle tilbudet du får, før du godtar. Det er ikke alltid det er et forbrukslån som skal til, av og til er det kanskje et kredittkort du har bruk for. Her har du muligheten til å nedbetale det du bruker uten renter, så lenge det er innenfor tidsfristen. Re:member tilbyr også kredittkort.

Alternativer til Re:member Forbrukslån

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved