logo
Kredittramme
0 - 150 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
0 - 18,39 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Re:member Gold

Re:member gold

Selskapet Re:member tilbyr kredittkort, forbrukslån og refinansiering. Selskapet tilhører EnterCard Group AB, som er eid av de store selskapene Barclays Bank og Swedbank. Barclays bank er en stor internasjonal bank og har drevet med bankvirksomhet i over 300 år. Remember gold er et av produktene som selskapet remember tilbyr.

Hva er Remember gold?

Remember gold er et av kredittkortene som remember tilbyr. Det er et kort som baserer seg mye på deres tilbud om lav rente. Kredittkortet har et av markedets laveste renter, noe som betyr at det blir mindre dyrt for deg som forbruker, hvis du ikke klarer å betale tilbake kreditten i tide. Med kortet får du opptil 150.000 kr i kredittgrense og inntil 45 dager rentefri kreditt. Du får tilgang til remember gold nettbank, hvor du selv kan se saldo, øke kredittgrense og overføre penger til egen konto. Du har også tilgang til Remember gold app, som er lett tilgjengelig på din mobil. Inne på appen kan du gjøre det meste som du kan i nettbanken, og du kan også skifte pin-koden din der inne. Det er viktig å ikke lage en pin-kode som er åpenbar, sånn som en fødselsdag eller liknende. Lag en pin-kode det er vanskelig for andre å gjette seg frem til, prøv å gjør det til en tilfeldig kode, som kun du vil huske.

Med remember gold mastercard har du tilgang til trygghetspakken, som du kan legge til hvis du ønsker. Trygghetspakken beskytter deg mot ID-tyveri, skader på eventuell leiebil, eller uhell knyttet til varekjøp. Det koster ingenting å eie kortet, det er helt gebyrfritt.

Hvem kan få Remember gold?

For at du skal kunne søke om Remember gold-kortet, så må du først oppfylle noen kriterier. Du skal være minimum 18 år gammel, ha fast inntekt, og du skal ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger. Banken utfører en kredittsjekk av deg, før de innvilger kortet. Dette er viktig for både banken og deg, slik at de ikke innvilger kredittkort til en som ikke vil kunne håndtere et.

Til deg som bruker kredittkortet

Det å bruke kredittkortet kan være veldig smart i mange sammenhenger. Det er penger å spare på gode rabatt-avtaler, og av og til er du avhengig av ekstra penger på stedet, selv om lønnen ikke kommer før neste uke. Da er det godt å ha et kredittkort. Men man skal være varsom, og huske det at kredittgrensen er der for en grunn, og det er at du ikke bruker for mye penger som du egentlig ikke har. Vær forsiktig med å øke kredittgrensen, og hold alltid oversikt over hvor mye penger du reelt har disponibelt. Kanskje er det like greit å benytte seg av debetkortet sitt i en situasjon, så slipper du å tenke på at pengene skal betales tilbake. Husk alltid at hvis noe skjer, og du sliter med noe, om det så er innbetaling eller generell økonomisk usikkerhet, så lønner det seg å kontakte banken. De har rådgivere på plass som ønsker å hjelpe, og vil prøve å veilede deg til gode løsninger.

SpeakerCamera
08.13
Re:member Gold

Alternativer til Re:member Gold

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved