logo
Kredittramme
25 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
10,53 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Sbanken

Hva er Sbanken?

Sbanken ble etablert i 2000 som den første rene nettbanken i Norge, som en del av den svenske Skandia AB. Siden har Sbanken vært banken med flest fornøyde kunder. Det kan blant annet skyldes, at banken har fokus på at du som kunde får den beste opplevelsen og brukervennlighet når du bruker Sbanken. Som en ren nettbank kan du ha hele banken i lommen i mobilen, på nettbrettet eller på PCen. Sbanken legger vekt på åpne, gjennomsiktige, lave og konkurransedyktige priser. Det er helt gratis å opprette konto og å bruke den, og ønsker du et Sbanken bankkort, kan du få det for kun 275 kroner i året. Er du midlertidig mellom 15-18 år, kan du helt gratis få med kortet, om du er kunde hos Sbanken.

De tilbyr mange populære tjenester, blant annet tilbyr Sbanken billån, boliglån, forbrukslån og kredittkort, men også aksjesparekonto og fondssparing.

Forbrukslån hos Sbanken

Hos Sbanken kan du søke om forbrukslån for å få full kontroll på din hverdag. Du kan låne et beløp mellom 25 000 til 500 000 kr, hvor du selv kan velge hva du har lyst til å bruke pengene til. Du kan også benytte forbrukslånet for å samle opp og bli kvitt dyre smålån med refinansiering.

Med forbrukslån hos Sbanken kan du ha en løpetid på mellom 1 og 5 år. Søker du om refinansiering kan du imidlertid få en nedbetalingstid på maksimalt 15 år. Selv om du har en løpetid på la oss si 3 år, betyr det ikke at du ikke kan betale tilbake lånet før denne tiden. Det er faktisk anbefalt å nedbetale lånet så fort som mulig (om du har økonomisk rom for det), både for å ha mindre å tenke på, men også for å ha lavest mulig avgifter.

Inne på sine nettsider har Sbanken lånekalkulator. Med deres lånekalkulator, kan du finne ut av hvor mye Sbanken kan tilby deg i renter. Dette avhenger av din betjeningsevne og kundeforhold med banken, så derfor vil dette være forskjellig fra person til person.

Til forbrukslånet, har du også mulighet for å få en betalingsforsikring. Det er en enkel forsikring å kjøpe, da du kun trenger å legge det til ditt nye eller allerede eksisterende forbrukslån når du er innlogget i nettbanken. Betalingsforsikringen passer på at du slipper for unødvendige bekymringer, når noe uforutsett skjer, og du ikke har mulighet til å betale det månedlige nedbetalingsbeløpet. Forsikringen koster 7,3% av det månedlige terminbeløpet på lånet, og det er ingen bindingstid. Derfor er det veldig fleksibelt og en god ekstra trygghet hvis det skulle skje noe. Noen krav til å kunne kjøpe forsikringen, er at du er mellom 23 og 65 år, at du har fast bosted i Norge og ar du har vært fast ansatt i 30 prosent stilling i minst 6 måneder. Du skal heller ikke være kjent med oppsigelse og du skal være arbeidsfør.

Sbanken bedrift

Sbanken er ikke bare en bank for privatkundene, men også for bedriftene. Bedriftsbanken inneholder en rekke løsninger som er gunstig for alle bedrifter, blant annet driftskonto, skattetrekkskonto, og høyrentekonto, med meget god rente. De tilbyr også regnskapsintegrasjon med Fiken, og jobber på spreng for å utvide dette til flere programmer, som Visma eAccounting og PowerOffice Go.

Sbanken fond

Hvis du skal spare, så har Sbanken en rekke gode løsninger, og de står klar til å hjelpe deg. Du kan for eksempel opprette fem separate sparekontoer, hvorav renten blir mer gunstig jo mer penger du har stående. De tilbyr også en BSU-konto til de under 36 år, med en veldig gunstig rente. Videre er Sbanken blant Norges billigste på fond. De har nylig fjernet returprovisjonen, og gir den heller tilbake til deg. De har også etisk merking av fond, slik at du har full oversikt og hva du investerer i. Inne på nettsiden har de en rekke råd og veiledninger, slik at du kan ta en informativ beslutning om hvilke(t) av de rundt 480 fondene du ønsker å investere dine penger i.

Alternativer til Sbanken

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved