logo
Kredittramme
10 000 - 200 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
31,15 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Sparebank1

Sparebank 1 består av 14 selvstendige banker rundt omkring i Norge, som alle bærer navnet Sparebank 1, etterfulgt av stedet hvor de er tilknyttet, for eksempel Sparbank1 Nord Norge. Sparebank 1 ble opprettet i 1995, etter at leder for en håndfull lokale sparebanker, skjønte at det ville være lønnsomt å samarbeide. Det tok ikke lang tid før sparebanker fra rundt om i hele landet ble med på samarbeidet, og Sparebank 1 ble en landsdekkende bank, med stor lokal tilstedeværelse. Her kan du lese litt mer om hva Sparebank 1 har å tilby.

Sparebank 1 på nett

Som de fleste andre store banker så har Sparebank 1 vært med på den moderne utviklingen. De har fått designet en meget fin og oversiktlig nettside, som det er enkelt å navigere seg rundt. Under de forskjellige fanene, har de en rekke artikler med tips og råd knyttet til den fanen du klikket deg inn på. Hvis du for eksempel trykker på lån, vil du nedover på siden finne fler artikler knyttet til forskjellige lån, og hva som er lurt å tenke på rundt lån. Dette er et meget godt, og lett tilgjengelig hjelpemiddel for deg som kunde, slik at du lett kan tilegne deg informasjon, før du handler. De har også en velutviklet mobilbank, med flere tjenester som gjør at du til enhver tid kan overføre penger mellom kontoer, sjekke saldo, sperre kort, og flere andre ting.

Utover dette har Sparebank 1 lånekalkulator, noe som er et veldig godt hjelpemiddel til deg som tenker å låne penger. Med lånekalkulatoren kan du raskt få en idé om hvor dyrt et lån blir, når du plotter inn hvor mye du ønsker å låne, og hvor raskt du vil nedbetale lånet. Dette vil gi deg mulighet til å bestemme den beste nedbetalingstiden for deg og din økonomi, og samtidig gi den en indikasjon på hvor mye du rent faktisk kan låne.

Sparebank 1 bankkort

Hos Sparebank 1 kan man velge mellom flere forskjellige bankkort. De har det klassiske bankkortet som lar deg betale fra din disponible konto. Dette kortet er også tilgjengelig for ungdom og barn, med en rekke begrensninger. Et bankkort for barn og unge gjør at de tidlig kan lære seg god pengebruk.

De har også mastercard tilgjengelig for sine kunder. Et av kortene er også knyttet til LO favør, og gir deg flere forsikringer med på kjøpet. Alle kortene deres er kompatible med kontaktløs betaling, og noen av dem kan også knyttes til Garmin Pay og Fitbit Pay, hvor man bruker klokken til å betale.

Sparebank 1 forsikring

Banken har en rekke forsikringer tilgjengelig for deg som kunde. Her er bare noen av de mange forsikringene de tilbyr:

  • Bilforsikring
  • Båtforsikring
  • Husforsikring
  • Innboforsikring
  • Reiseforsikring
  • Livsforsikring
  • Dyreforsikring

De har mange fler forsikringer som er å finne inne på nettsiden deres. Samarbeidet banken har med LO innebærer også at hvis du er medlem i et LO-forbund, så har du flere fordeler ved bruk av forsikringene. Eksempelvis har du, som LO-medlem, ingen kjøps- eller endringsgebyr på livsforsikringen, du har heller ikke avtalegebyr som eKunde.

Sparebank 1 eiendom

Sparebank 1 eier en leverandør av eiendomsmeglertjenester, og av den grunn har de et helt eget segment på sin nettside dedikert til eiendom. Her får du en rekke råd om kjøp og salg av bolig, samt masse veiledning knyttet til det økonomiske aspektet ved boligkjøp og salg. Du kan også lett finne en megler, eller be om verdivurdering, fra siden deres. Eiendomsmegler 1 er firmaet de eier, og de er landets største leverandør av eiendomsmeglertjenester.

Litt generelt

Det er en del ting man skal tenke på når man skal velge hvilken bank man vil bruke, hvor man vil ta opp lån eller kjøpe forsikring. Det er mange faktorer som bør spille inn, som hvilken bank som har de beste tilbudene og godene for deg i din situasjon, og om den er lett tilgjengelig for deg.

Norge er et stort land med store avstander og nærhet til bank og økonomisk hjelp kan være viktig for mange. Sparebank 1 er spredt ut over hele Norge, med mange filialer. Du kan stole på at det er en trygg bank som har en lang historie. Men selv om bankens historie strekker seg langt tilbake, er den stadig i endring, og oppgraderer seg i tråd med tiden. Derfor vil du alltid ha oppdaterte løsninger på internett med nettbank, mobilbank, og støtte per telefon.

SpeakerCamera
08.13
Sparebank1

Alternativer til Sparebank1

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved