logo
Kredittramme
10 000 - 100 000 kr
Løpetid
12 - 72 måneder
Eff. rente
15,14 - 29,34 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Thorn Privatlån Pluss

Thorn Privatlån Pluss

Thorn privatlån er perfekt for deg som ønsker å ta et fleksibelt lån, som tilpasser seg deg og din økonomi. Hos Thorn vil du kunne låne opptil 100 000 kr, hvis din økonomi tilsier det. Du har kontinuerlig mulighet til å sette avdragene på pause. Du kan også endre på størrelsen på det du skal betale inn månedlig, og dette koster ingenting ekstra!

Du kan selv bestemme hvor lang nedbetalingstid du skal ha på lånet ditt. Vi har alle forskjellig økonomi, og forskjellige økonomiske preferanser. Av den grunn er det meget gunstig at du, med et Thorn lån, får stor frihet til å styre nedbetalingsplan selv i stor grad.

Med et Thorn lån står du fritt til å velge helt selv, hva det er du har lyst til å bruke pengene du låner til. Frihet til å velge hvor du skal disponere pengene, frigjør rom for å oppfylle oppusningsdrømmer, feriereiser, eller lignende.

Friheten er blant faktorene som gjør Thorn Privatlån så attraktivt, men det er et annet viktig aspekt, og det er tryggheten. Thorn er en anerkjent bedrift med fartstid på markedet siden 1970. Det er en sikker bedrift, som står godt økonomisk, og de er veldig opptatt av din økonomiske trygghet. Det innebærer en grundig sjekk, for å sikre seg at du har økonomien til å håndtere Thorn Privatlån, og hvis sjekken tyder på noe annet, vil Thorn anbefale et annet produkt. Du som kunde kommer først.

Før du tar lån vil det, uansett hva, være lurt å lage et budsjett over hva du får inn hver måned, og hva som uunngåelig forsvinner fra din konto hver måned. Inne på Thorns nettsider kan du finne et budsjettskjema, som er å anbefale. Du skal heller ikke nøle med å ta i bruk hjelp, før du søker lån. Hos Thorn sitter de klare til å veilede og hjelpe deg med spørsmål du skulle ha, om det å ta opp lån.

Alternativer til Thorn Privatlån Pluss

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved