logo
Kredittramme
10 000 - 50 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
12 - 54 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Thorn Trygglån

Thorn Trygglån

Thorn trygglån er et helt særegent lån, som tilbyr forsikring ovenpå lånet. Forestill deg at du har et ønske om å pusse opp noe i huset, eller kjøpe deg et nytt fremkomstmiddel, og du trenger litt ekstra penger til det. Med ett spesielt Thorn lån kan du låne opptil 50 000 kr. Men ikke nok med det, hvis dette lånet er et Thorn Trygglån, vil du også være forsikret mot en uforutsett hendelse. Si at du mister jobben, det er noe vi ikke alltid kan gjøre noe med, og det er forferdelig leit. Med et Thorn Trygglån vil du være forsikret i opptil 12 etterfølgende måneder, og forsikringen vil dekke nedbetalingen av lånet, i denne perioden.

Her kommer litt rask info om Thorn Trygglån. Du kan låne fra 10 000 kr, og opptil 50 000 kr. Nedbetalingstiden kan du selv styre, og den kan være fra 12 måneder, helt opptil 60 måneder. Du skal ha fylt 25 år for å søke om Thorn lån, og du skal heller ikke ha noen betalingsanmerkninger. Det blir gjort en kredittvurdering av deg når du søker om lån hos Thorn, dette er standard prosedyre, som så å si alle utlånere gjør av kundene.

Kredittsjekken er et ledd i en kjede, for å sikre seg at du er kan betale ned lånet du søker om. Denne sjekken er like mye trygghet for deg, som det er trygghet for utlåner. Thorn er veldig opptatt av at kundene skal ha god kontroll på økonomien sin, før de tar et lån, slik at de er trygge på at kunden klarer seg gjennom lånet. Derfor har Thorn en god kundeservice, som sitter klar med svarene på dine spørsmål om økonomi, planlegging, og budsjettering. Alle anbefales å lage et budsjett før man søker om lån, slik at man vet hva man har råd til å betale ned i måneden. Dette er ting du selv kan sette deg ned og gjøre, før du finner ut av hvilket lån du vil søke om.

Alternativer til Thorn Trygglån

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved