logo
Kredittramme
0 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
0 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Wise

Hva er TransferWise?

Selskapet TransferWise ble etablert i 2010 av to estere med sterk økonomi- og forretningsbakgrunn - Kristo Kaarman og Taavet Hinrikus (som er en av grunnleggerne av Skype). Formålet med selskapet var å skape penger uten grenser og å legge til rette for gjennomsiktige, praktiske og øyeblikkelige pengeoverføringer mellom land.

Etter hvert som selskapet vokste, ble nye funksjoner introdusert, for eksempel multivaluta-kontoer, debetkort og forretningskontoer. Selskapet gjør nå mye mer enn pengeoverføringer for sine 10 millioner kunder (bedrifter og enkeltpersoner), derfor har de bestemt seg for å endre navn fra TransferWise til Wise.

Hva er Wise?

Wise er det nye navnet på selskapet, tidligere kjent som TransferWise. Navnet representerer et fellesskap av mennesker og virksomheter uten grenser, som bor, jobber og reiser over hele verden.

Viktig å nevne er også det faktum at dette nye navnet og logoen ikke vil påvirke eksisterende kunder på noen måte. De kan og vil kunne logge på Wise-kontoen sin med samme e-postadresse og passord. Bedriftens formål forblir det samme - å gjøre penger fri for landegrenser, og kjerneopplevelsen med å bruke Wise er å forbli raskere, mer praktisk og billigere enn noe annet på markedet.

Hvordan bruke TransferWise / Wise?

Alt er enkelt og greit. For å komme i gang trenger du bare å:

 • Gå til wise.com, eller last ned appen, og registrer deg gratis - alt du trenger er en Google- eller Facebook-konto
 • Velg beløpet du vil sende - alle avgifter samt valutakursen (hvis aktuelt) vises på forhånd. Hvis du vil motta penger, bestille et kort eller foreta større overføringer, må du også bekrefte identiteten din ved å laste opp et bilde av ID-en din.
 • Fyll opp kontoen din med kreditt- / debetkort, Apple-betaling eller bankkonto
 • Legg til mottakerens bankdetaljer for å sende penger, eller del kontoinformasjonen din for å motta penger
 • Du er ferdig! Wise vil varsle deg når transaksjonen er fullført, men du kan også spore alle overføringer fra kontoen din.

Hvordan tjener Wise? Enkelt, de tar en veldig liten prosentandel av transaksjonen, i stedet for at kundene betaler bank- eller overføringsgebyrer, som kan være opptil 5% av det overførte beløpet. Som referansepunkt - en Wise-overføring er 7-8 ganger billigere enn en bankoverføring.

Er TransferWise / Wise trygt?

Ja, Wise er veldig trygg. Alle betalinger krever autorisasjon med 3-D Secure-autentisering. Bortsett fra det, kan du slå på varsling for alle kjøpene dine. Uten ekstra kostnader kan du fryse og åpne debetkortet fra Wise-kontoen eller appen din.

Wise er regulert av FCS og andre myndigheter over hele verden, som bidrar til å sikre høye sikkerhetsstandarder. Kundens penger holdes atskilt fra kontoene som brukes til å kjøre Wise, noe som betyr at Wise ikke berører pengene dine, og de forblir trygge uavhengig av hva som skjer med Wise. De er forpliktet til å holde kundedata trygge, derfor er de veldig gjennomsiktige med hensyn til datainnsamling, behandling og datalagring.

Hvordan fungerer Wise (TransferWise) grensefri konto?

Den grensefrie kontoen er nå kjent som multivaluta-kontoen, bare navnet er endret, alle funksjoner forblir de samme. Multivalutakontoen og debetkortet fungerer som erstatning for internasjonal bankvirksomhet. Når det gjelder internasjonale overføringer, kan tradisjonelle banker ofte ha mange skjulte børspåslag, gebyrer og forsinkelser, og i mange år aksepterte kunder det som status quo, men det var her TransferWise (nå Wise) ble med på spillet og forstyrret den tradisjonelle praksis. Wise gjør pengene dine grenseløse og tilbyr:

 • kontodetaljer for å få betalt i +30 land
 • +50 valutaer for å trygt holde pengene dine på Wise-kontoen din
 • Øyeblikkelige og veldig billige pengeoverføringer
 • Autogiro med flere valutaer og mye mer.

Wise (TransferWise) personlig konto og debetkort:

Med en personlig Wise konto kan du:

 • sende og motta penger
 • hold flere valutaer gratis og konverter penger til den reelle valutakursen bare når du trenger dem
 • når du flytter, kan du motta lønn, pensjon eller annet direkte på din Wise-konto (bli betalt som en lokal)
 • handle i utenlandske nettbutikker og betale for varene dine til den reelle valutakursen

Wise debetkort er det perfekte kortet for reisende og personer med veldig aktiv livsstil. Kortet er gratis, men du trenger å sette inn 5 £ (eller tilsvarende), beløp som kan brukes i lokal valuta, uansett hvor i verden du er. Debetkortet kan brukes i mer enn 200 land, og hvis du trenger å ta ut penger fra minibanken, har du 2,3 ​​millioner minibanker å velge mellom. I støttede land er Google Pay og Apple Pay også aktivert.

Wise (TransferWise) forretningskonto:

Wise er en autorisert leverandør av finansielle tjenester. Wise-forretningskontoen gjør det mulig for bedriftseiere å operere internasjonalt uten de typiske høye gebyrene og kompliserte prosesser som ofte blir spurt hos lokale banker.

Det er mange fordeler med Wise-forretningskontoen, for eksempel:

 • Fakturabetalinger med ekstremt konkurransedyktige valutakurser (opptil 19 ganger billigere)
 • Alle funksjonene (IBAN, sorteringskode og rutingnummer og annet) til å bruke bank i et annet land, innenfor en konto
 • Sikre transaksjoner, end-to-end-kryptering = sikkerhet på banknivå
 • Mulighet for å få et debetkort uten utenlandske transaksjonsgebyrer
 • Batchlønn - opptil 1000 personer samtidig
 • Motta penger fra utlandet og flytt penger mellom konto - raskt og billig
 • Engangsoppsettgebyr på 16 £ (eller tilsvarende i annen valuta)

Hvordan fungerer Wise (TransferWise) -appen?

Wise-appen kan lastes ned i Google Play og i App Store. Den er godt strukturert og enkel å bruke. Fra appen kan du sende og konvertere penger, se kontoopplysningene, PIN-koden, fryse eller låse opp kortet ditt og mange andre handlinger.

TransferWise / Wise-pålogging:

Å logge på Wise-kontoen din er like enkelt som å logge på hvilken som helst annen konto - du må bruke passordet og e-postadressen din.

Wise (TransferWise) vekslingsgebyr:

Wise bruker reelle valutakurser - dette betyr at Wise bruker midtpunktet mellom kjøps- og salgskursene på det globale valutamarkedet, som kontinuerlig endres. En nyttig funksjon er også varselet for å bli varslet når valutakursene er bedre.

Wise tar en prosentandel av bankoverføringsgebyret, derfor varierer bytte- og servicegebyrene avhengig av beløpet og landet du sender pengene til.

Hvilke grenser har Wise (TransferWise) overføringer?

Wise’s overføringsgrenser er valuta- og betalingsmåte-spesifikke og kan kontrolleres på Wise-nettstedet.

Henvisningsprogram Wise (TransferWise):

Wise har et henvisningsprogram kalt “Inviteringsprogrammet”, hvis du inviterer venner til å bruke Wise, vil de få rabatt på sin første overføring, men du vil også bli belønnet. Et belønningsprogram er for eksempel at du får 50 £ (eller tilsvarende i valutaen din) når 3 inviterte venner har registrert seg og foretatt en internasjonal overføring på minst 200 £ hver. For å telle for henvisningsprogrammet ditt, må det være en enkelt overføring av beløpet. For å invitere venner, trenger du bare å gå til invitasjonssiden din (eller invitasjonsikonet i appen) hvor du finner invitasjonskoblingen din som kan sendes via e-post, Messenger, WhatsApp eller bare kopieres og sendes til vennene dine via det foretrukne kommunikasjonsmediet.

TransferWise / Wise anmeldelser:

Når det gjelder anmeldelser, er Wise veldig verdsatt, de har en rangering på 4,7 stjerner på TrustPilot, og mottok merket "Utmerket" med 86% av stemmene. I kommentarene kan vi se at de blir verdsatt for den raske og pålitelige tjenesten, for app-funksjonaliteten, for den enkle og jevne konfigurasjonen av forretningskontoer, og mange flere.

Wise (TransferWise) kundeservice og kontakt:

I kontoen din kan du finne et bredt spekter av emner som er veldig godt forklart, men hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt der, er det bare å gå til seksjonen "Kontakt oss" for å begynne å chatte med en agent. Wise tilbyr global kundesupport på et bredt spekter av språk. Du kan komme i kontakt med Wise-teamet via chat, e-post eller telefon. Chat er anbefalt kanal, ettersom du får hjelp på 2-5 minutter.

SpeakerCamera
07.52
Wise

Alternativer til Wise

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved