logo
Kredittramme
0 - 100 000 kr
Løpetid
0 år
Eff. rente
25,34 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

yA Bank Kredittkort

Om selskapet

yA Bank er et norsk finanskonsern, som ble startet opp i 2006. yA Banken eies av større norske virksomheter og investorer, samt norske og utenlandske investeringsfond og andre norske banker. I slutten av november 2018, ble banken slått sammen med Ressurs Bank AB. YA Bank tilbyr tjenester, som lån, forbrukslån og kredittkort.

Om yA VISA Kredittkort

Med yA kredittkort har du mange fordeler, og ett av Norges beste kredittkort kan bli ditt. Kortet kan brukes helt gebyrfritt, både i Norge og i utlandet. Dessuten mottar du også et nyhetsbrev med jevne mellomrom, hvor du kan få informasjon om mange gode tilbud, som du kan benytte deg av med kortet. Du får også andre gode, smarte tips om hvordan du kan utnytte dine fordeler maksimalt med kortet ditt.
Sammen med yA Bank kredittkort får du flere typer forsikringer. Du kan få en av markedets beste reiseforsikringer. Forsikringen omfatter blant annet avbestillingsforsikring ved sykdom, ulykke eller død, dekning av medisinske utgifter og hjemtransport ved en akutt sykdom eller ulykke. Det er ingen egenandeler i forsikringene og du kan til og med få gratis online legehjelp med Eyr. Du har også muligheten til å få inkludert betalingsforsikring med kortet. Dette er en gjeldsforsikring, som vil tre i kraft dersom du blir ufør eller syk, og dekker 5% av gjelden du allerede har på kredittkortet.

Med yA VISA Kredittkort har du følgende fordeler:

  • inkludert reiseforsikring og avbestillingsforsikring
  • gode tilbud på e-post
  • helt gebyrfritt, både i Norge og i utlandet
  • opp til 50 dager med gratis kreditt
  • velg egen PIN-kode
  • dekning av egenandel ved skade på leiebil (opp til 10 000)
  • økt kredittramme hos allerede eksisterende kunder

Krav for å kunne få kredittkort

Det stilles visse krav til deg som privatperson, for at banken kan være sikker på at du har nok økonomisk rom til å kunne ta et lån og betale det tilbake. Dette gjør de for at du ikke skal havne i en økonomisk vanskelig situasjon, noe som vil være negativt for både deg og banken.

  • over 20 år
  • årlig inntekt på over 200 000 kr
  • ingen betalingsanmerkning

Alternativer til yA Bank Kredittkort

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved