logo
Kredittramme
5 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
6,29 - 31,3 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Zmarta

Hvem er Zmarta?

Zmarta er en sammenligningsside, som tilbyr en rekke tjenester innenfor privatøkonomi. De eies av Zmarta Group, og ved siden av Zmarta Norge, finnes de også i Sverige og Finland, med over 300 medarbeidere. Zmarta group har eksistert siden 1999, og kan dermed skilte med over 20 års erfaring.

Hva vil Zmarta?

Zmarta’s visjon er en verden der ingen betaler for mye. De legger stor vekt på enkelhet. Det skal være så enkelt som mulig for kunder å finne frem til gode økonomiske beslutninger. De ønsker et godt forhold mellom partnere og kunder.

Hvem jobber Zmarta med?

Zmarta har en rekke partnere. De fleste er Banker, strømselskaper og forsikringsselskaper, som tilbyr forskjellige avtaler og tjenester innenfor privatlån, boliglån, strømavtaler og forsikringer.

Zmarta lån

Som sagt jobber Zmarta med en rekke banker og utlånere. Hos Zmarta har de en meget velutviklet lånekalkulator, som hjelper deg med å finne akkurat det lånet du trenger. Her kan du velge et lån på 5000 kroner, og helt opp til lån på 500.000 kroner. Nedbetalingstiden kan variere fra 12 måneder til 15 år. Hvis du ønsker nedbetalingstid på over 60 måneder skal lånet være et refinansieringslån for å betale ned tidligere lån og gjeld.

Zmarta legger, som nevnt, stor vekt på din kundeopplevelse og trygghet. De har lagt frem tre tips på nettsidene sine for deg som skal søke om lån:

  • Du bør søke om det lånebeløpet du vil ha. Ikke søk om mindre enn du egentlig behøver i frykt for å få avslag. Bankene tar en grundig vurdering av økonomien din, og gir deg et rimelig tilbud på et beløp de anser som noe du kan håndtere.
  • Søk sammen med noen. Hvis dere er flere søkere så slås økonomien sammen, og er dermed sterkere, og sannsynligheten for å få innfridd et lån er større.
  • Du kan alltids søke igjen. Hvis du har fått avslag, så kan du tenke at hvis jeg får mer orden på økonomien min nå, så har jeg større sjanse for å få innfridd søknaden neste gang jeg søker.

Ved siden av dette, anbefales det også å lage et budsjett før du søker om lån. Med et budsjett kan du visualisere månedlig innkomst og utgifter, slik at du har en god idé om hva du kan betale ned i måneden.

Alternativer til Zmarta

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved