Lån penger til førerkort

Share
Tweet
Share

Uforpliktende tilbud på lån for førerkort

Det kan være stor forskjell på hvor mye lånet koster. Du kan se minimumsrente og maksimum lånerente i oversikten, samt et konkret standardeksempel på et typisk lån. Hvilken rente du får, og dermed hvilken pris du skal betale avhenger av:

  1. Din økonomiske situasjon. Oftest fastsettes renten individuellt, og da er det slik at desto mindre risiko långiveren får ved å låne deg penger til førerkort, desto lavere rente må du betale. Det gir mening selv om behovet for lav rente er omvendt - altså at desto "dårligere" økonomi man har, desto større er behovet for å få en lav lånerente, slik at det blir overkommelig å tilbakebetale lånet.

  2. Mange lånetilbud har fast rente - samme pris for alle. Sjekk om det er fast rente eller individuell rente på det lånet du velger å søke på.
    Det er uforpliktende å søke om et lån til førerkort via Moneezy.com. Det er også helt gratis, og det tilkommer ingen ekstra kostnader på lånet ditt. Derfor kan du med fordel søke om mer enn et lån på dagen / smslån / forbrukslån. Hvis du skulle på tilbud om begge, eller flere, lån så velger du bare det beste lånet. Du er først bundet av lånedokumentet, når du har signert med BankID eller når de signerte dokumentene er mottatt av långiver. Normalt ville vi anbefale deg å låne minst mulig når det er til førerkort, så bør du vurdere om du skal ha en liten buffer. Det er jo litt kjedelig hvis du må ta noen ekstra kjøretimer, eller du skulle dumpe på oppkjøringen, og så ikke har du ikke penger til neste forsøk.

Hva menes med et godt lån til førerkort?

Det som er et godt lån for førerkort til deg er kanskje ikke et like godt tilbud for andre personer. Prisen du må betale er kanskje høyere eller lavere - det avhenger som sagt at den konkrete leverandøren av lånet. Dessuten er det mange andre faktorer som kan bety at du oppfatter et lån til førerkort bedre enn andre lånetilbud.
Her er noen karakteristika som kan influere på vurderingen din, og som du kanskje bør tenke over før du velger hvilket førerkortlån du ønsker å akseptere.

  1. Avbetalingsperiode er for de fleste en av de mest avgjørende egenskapene. Hvis budsjettet er litt presse, så kan man hos noen kredittselskaper f.eks. velge å betale tilbake i løpet av 180 måneder. Dermed betaler du en lav månedlig sum, som er overkommelig. Det betyr selvfølgelig at de samlede rentekostnadene ender med å bli større enn hvis du f.eks. hadde valgt å betale lånet tilbake på bare 12 måneder. Det er en vurdering, som du må ta stilling til.

  2. Mulighet for avdragsfrihet. Noen låneleverandører tilbyr mulighet for at du kan velge noen avdragsfrie måneder. F.eks. opp mot jul, hvor det er ekstra kostnader til reiser, gaver, julemat osv. Det betyr i praksis at du bruker lengre tid på å betale lånet tilbake, slik at det igjen selvfølgelig blir dyrere samlet sett.

  3. Forsikring mot arbeidsløshet og sykdom. Noen finansieringsselskap tilbyr låntil førerkort hvor du er sikret mot plutselig sykdom og arbeidsløshet. Typisk dekker slike forsikringer at de i en periode på ca. 1 år betaler avdragene dine. Dermed har du mulighet for å komme deg på beina igjen, eller finne ny jobb uten at du trenger å bekymre deg om lånet.

  4. Medsøker på lån. Hvis du har en mulighet for å få en medsøker eller kausjonist for lånet, så kan du ofte få bedre betingelser, eller i hvert fall være sikrere på at du får låne penger til førerkortet.

Ta opp lån til lappen via Moneezy.com – Lykke til

Hvis du har søkt om lån til lappen / førerkort hos et eller flere lånefirmaer via Moneezy.com så er du nok i den situasjonen nå at du må ta stilling til om du skal velge det ene eller andre tilbudet. Når du har valgt et tilbud, så må du sende din lånesøknad. Da gjenstår det bare å si "Lykke til", vi håper at du får førerkortet ditt billigst og raskest mulig og består oppkjøringen første gang du prøver. 

Eks: Effektiv rente 17.8%, 65.000kr. o/5 år, Kostnad 30872. Totalt: 95.872kr.

Forfatter:
Emil Kjær
Emil Kjær
General Manager

Emil bruker sin kompetanse til å gjøre en forskjell i finanssektoren. Han studerte ved Syddansk Universitet og har vært daglig leder for Intelligent Banker siden 2013, hvor han har hjulpet mer enn 500 000 brukere fra hele verden med deres økonomiske behov.

Relaterte artikler

8. mars 2024
Krav for å søke om lån i Norge: Slik går du frem
Guide til låneprosessen i Norge: Lær om kravene, hvordan du søker elektronisk og forstår rentekostnader, samt tips for å navigere i det norske lånesystemet.
Les mer
7. mars 2024
Hva er effektiv rente, og hvordan kan den hjelpe deg med å velge det beste lånet?
Er du klar over hvordan effektiv rente påvirker ditt lån? Oppdag i dette materialet hva eff. rente innebærer og hvordan den kan bistå deg i å treffe klokere øko
Les mer
29. januar 2024
Hva er kredittscore?
Finn ut hvordan finansinstitusjoner vurderer sine kunder. En guide som forklarer hvor gunstig det er å ha en god kreditt historie når man søker om et lån.
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved