logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Vår tjeneste er gratis
Kredittramme
10 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
8,19 - 26,23 %
Aldersgrense
20 år
10 000 kr
600 000 kr
Løpetid
5 år
Eff. rente (est.)
17.21%
Kredittkostnader (est.)
34 855,65 kr
Total tilbakebetaling (est.)
104 855,65 kr
Månedsbeløp
1 748 kr
over 60 måneder
Søk nå
Eks: Effektiv rente 13,33 %, 150 000 kr o/5 år, Kostnad 52 496 kr Totalt: 202 496 kr Maks eff. rente: 26.23

Innholdsfortegnelse

AXO Finans

Axo finans er en finansagent, som tilbyr deg det beste lånet, ved å presentere din søknad for bankene de samarbeider med. Dette gjør at bankene får konkurranse om å få deg som kunde, og du vil få optimalisert tilbudet. Selskapet ble grunnlagt i 2008, og Axo Finans som låneagent er regulert av Finanstilsynet. Axo Finans kan skilte med å være Norges største aktør innenfor formidling av usikrede lån og refinansiering. Axo Finans gir ikke selv ut lån, men er en formidler til bankene som vil tilby deg lån, og de er med på å bedre dine sjanser for å få et lån med gode vilkår.

Samarbeidsbanker

Axo Finans samarbeider med 21 banker, som samtlige ønsker å gi deg et godt lån. Bankene er BB Bank, Bluestep, Brabank, Easybank, Instabank, Komplettbank.no, Express Bank, Kraft Bank, Ferratum, IKANO Bank, mybank, Nordax Bank, Nordea Direct, Bank Norwegian, optinbank, re:member, Santander, Thorn, Resurs Bank, yA og SVEA.

Dette er seriøse banker som har vært på markedet et stykke tid, og du kan regne med trygge lån fra samtlige aktører.

Forbrukslån

Å skulle betale for noe stort øyeblikkelig kan bety en meget stor utgift. Kanskje er det noe du har råd til hvis du hadde spart, men det har du ikke tid til. Det kan være du ønsker en stor utenlandsreise, eller et storslagent bryllup, eller kanskje et skur i hagen. Uansett insentiv, så kan det ved noen tilfeller være behov for litt ekstra penger for en periode. Forbrukslån er, som ordet sier, et lån til forbruk. Man kan raskt søke om et lån på opptil 500.000 kroner, og det er opp til deg hva du velger å bruke pengene på. Du kan sette nedbetalingstiden til 5 år, og utvide denne hvis du refinansierer eksisterende lån og gjeld. Du trenger ikke å stille med sikkerhet i bolig, eller annen eiendom, du kan søke om et lån uten sikkerhet. Dette gjør det enklere å få innvilget lånet raskt. Men det vil alltid bli gjort en bakgrunnssjekk av økonomien din. Du skal også alltid huske at det ofte hører med høye renter til slike lån, da det ikke er knyttet mye sikkerhet opp til det for bankens del.

Refinansiering av lån

Hvis du står med en del smålån kan det være problematisk å holde styr på alle innbetalinger og renter. Det kan fort hope seg større gjeld enn nødvendig. Hos Axo kan du søke om refinansiering av lånene dine. Med refinansiering hos Axo vil du kunne samle alle lånene dine til ett. Det betyr én innbetaling og én rente, og dette er en rente som neste alltid er bedre enn det du betaler på smålånene dine. Når du takker ja til et tilbud om refinansiering, vil den banken du har valgt ta seg av nedbetalingen av smålånene dine, så du står igjen med kun én innbetaling å forholde deg til.

Refinansiering er muligens den beste måten å spare penger på hvis du sitter med mange smålån, og kredittkortgjeld. Axo Finans tilbyr også en meget fleksibel nedbetalingsplan på opptil 15 år, hvis du velger å refinansiere.

Du har også mulighet til å søke om refinansiering med sikkerhet hos Axo. Fordelene med å låne med sikkerhet er at du kan samle dine usikrede lån i boliglånet ditt og få en enda mer gunstig rente, og en lengre nedbetalingsplan. Hvis du refinansierer med sikkerhet i bolig kan du, hos Axo Finans, få en løpetid på inntil 30 år. Grunnen til at du vil få en bedre nedbetalingsplan hvis du bruker din bolig som sikkerhet, er at banken vet du har en verdi, som kan pantsettes hvis du ikke skulle klare å nedbetale lånet. Dette er en trygghet som vil gjøre det lettere for deg å nedbetale, gitt den gode nedbetalingsplanen.

Krav til låntaker

Hvem som helst kan sende inn en lånesøknad, men bankene har stilt noen krav for at søknaden skal innvilges:

  • Du skal ha fast inntekt
  • Du må være fylt 23 år
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso

Disse kravene er til for din egen og bankens skyld. De er med på å sikre en trygghet ved lånet, blant annet ved at du er i stand til å betale ned, slik at det ikke medfører økte renter og utgifter for deg. Utover disse formelle kravene, vil du bli stilt noen spørsmål om arbeidsforhold, årsinntekt, utdanning, og statsborgerskap. Du vil også bli nødt til å oppgi din nåværende usikrede gjeld. Det kan være en god idé å gjøre seg kjent med om du har en utestående gjeld, og i hvert fall rydde opp i det, før du søker.

Til deg som skal låne

Det er mange ting man bør tenke på før man tar opp et lån. Selv om det kan virke viktig å få mer penger tilgjengelig momentant, så skal man alltid huske på at et lån er penger som skal betales tilbake, og at det skal betales tilbake mer enn hva du rent faktis låner. Derfor er det viktig å ha god kontroll på egen økonomi før man søker om lån. Sett deg ned og skaff deg et overblikk over hvor mye du skal betale hver måned, og hvor mye du får inn hver måned. På den måten kan du gjøre deg opp en mening om hvor mye du kan tåle å betale ned i måneden uten å gå i underskudd. Axo Finans gjør det de kan for å skaffe deg de beste rentene og de beste avtalene, men se alltid over alle tilbud, ikke velg det første som kommer inn.

Alternativer til AXO Finans

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved