logo
Kredittramme
10 000 - 250 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
0 - 14,2 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

DNB

DNB er ingen ukjent navn, og med Norges største nett- og mobilbank og som Norges største finanskonsern, har de over 2 100 000 personkunder og 225 000 bedriftskunder. Deres historie strekker seg helt tilbake til 1822, hvor de etablerte seg som Christiania Sparebank. Siden har de fusjonert og kjøpt opp flere banker, og til slutt samlet seg som dagens DNB. Med den nesten 200 år lange historien, er de stolte og erfarne formidlere av flere typer lån.

Om DNB Forbrukslån

Forburkslån er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at banken ikke tar pant i dine eiendeler, som hus, bil eller hytte. Lånebeløpet er derfor ikke like stort som f.eks. huslån, men det egner seg godt til mindre eller litt større prosjekter – og banken trenger heller ikke vite noe mer om hvordan du bruker pengene eller hva du ønsker å bruke pengene til.

Det trenger ikke kun være ferier eller prosjekter du vil låne penger til. Det kan være en større uforutsett utgift som plutselig dukker opp, selv hos den beste. Ting som dette, kan være tannlegeutgift, reparasjon av bilen eller verandaen, oppvaskmaskinen som plutselig ikke fungerer lengre eller vaskemaskinen som streiker. Felles for dette, er at det er ganske så upraktisk, om det ikke fikses snarest mulig. Utgiftene kan ikke vente, og de vil ikke ta hensyn til hvor mye du har til rådighet i månedens budsjett, eller hvor mye du har igjen i sparekontoen som egentlig skulle brukes til ferie eller bryllupsreisen. I slike situasjoner er det smart å kunne ha noe å lene seg tilbake til, nemlig et forbrukslån, og fordele den store utgiften i flere måneder.

En annen måte du kan bruke et forbrukslån til, er å refinansiere utestående kreditter og smålån for å samle dem. På den måten unngår du å betale unødvendig mye i gebyrer og avgifter for flere lån. Små lån har ofte dårligere vilkår, og med en fast rente på 12,00% kan du få et godt vilkår, færre datoer å huske på og kun én innbetaling du trenger å huske på hver måned.

For å kunne søke om forbrukslån hos DNB, skal du væøre over 23 år og ha fast inntekt. Du kan søke om lån fra 10 000 til 250 000 kroner, som du kan ha maksimalt 5 år på å nedbetale. Du kan selv velge å betale tilbake lånet raskere enn nedbetalingstiden, om du har rom for det. Det vil føre til at du vil ha mindre renteutgifter langsiktig sett. Som sagt er det en fast lav rente på DNBs forbrukslån på 12,00%.  

Utenom dette, kan du i tillegg benytte deg av en eventuell betalingsforsikring, som vil kunne dekke dine utgifter på forbrukslånet i 12 måneder, og som sletter saldo etter ett år.

Når du har søkt om lån og fått den inviglet, skal du signere den. Hele lånebeløpet vil så overføres til en ønsket konto. Hvis du ikke trenger alt på en gang, kan du alltids føre beløpet tilbake til kredittrammen din. Så betaler du kun renter på det utestående beløpet.

Alternativer til DNB

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved