logo
Kredittramme
5 000 - 360 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
0 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Finansiering24 refinansiering

Om Finansiering24

Finansiering24 hjelper deres kunder med å velge en utlåner som gir dem de beste lånevilkårene, i tillegg til refinansiering av lån som kunden allerede har.

Når man skal finne seg et lån er det flere faktorer man skal tenke på. Hvor mye skal jeg låne? Hvor lang tid vil jeg ha for å nedbetale lånet? Hvor mye er det i kostnader? Hva skjer hvis jeg ikke kan betale tilbake? Hva er kravene? Slik som at det finnes mange forskjellige utbydere og mange forskjellige lån, finnes det også forskjellige krav og fordeler ved hvert lån.

Finansiering24 vil hjelpe deg på den måten, at du ikke behøver å bla igjennom alle lånutbydere for å finne den som passer dine behov. De vil finne det beste lånet for deg, basert på dine behov og ønsker, som du ganske så enkelt kan fylle inn på deres hjemmeside.

Om refinansiering hos Finansiering24

Har du allerede ett eller flere lån, kan det være smart med et refinansieringslån. Med refinansiering, mener vi et lån som samler flere lån i ett, slik at det blir en bedre betingelse på lånet. Altså betyr det at du vil ha en større lånemengde fordi du samler flere lån, men at du kan få en lengre nedbetalingstid eller bedre renter, som så vil minske kostnadene for lånet.

Det å ha flere lån kan også være stressende, da du skal passe på å tilbakebetale alle lånene, som sikkert også har forskjellige betalingsfrister. Går du glipp av en betaling eller glemmer du det, kan det fort koste deg dyrt. Og hvor ergerlig er det ikke, å vite at man betaler for noe som man godt kunne unngått å betale?

Hos Finansiering24 kan du finne et refinansieringslån på et beløp mellom 5 000 kr til 360 000 kr. DU kan selv velge nedbetalingstiden, som kan være en periode på mellom ett og 15 år.

Alternativer til Finansiering24 refinansiering

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Credits Gold logo
Inntil 43 dagers rentefri kreditt
Fleksibel betaling
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved