logo
Kredittramme
0 - 100 000 kr
Løpetid
Maks 5 år
Eff. rente
21,92 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Ikano Visa

Om Ikano Bank

Ikano Bank var opprinnelig eid av den velkjente IKEA, med slagordet ”Inte för de rika, men för de kloka”.
De holder seg stadig til dette slagordet, og ønsker velkommen til alle vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. I dag eies selskapet av Kamprad.

Ikano Bank kredittkort

Med Ikano Banks VISA kredittkort, kan du få faste rabatter, uten å måtte spørre om det. Det er rabatter på skiftende kategorier hver måned, og du kan med rabattkalenderen sjekke hvilke kategorier du får rabatt på, de følgende månedene. I tillegg kan du få en betalingsutsettelse på kjøp over 2 500 kroner, for ekstra fleksibilitet, akkurat når det trengs.Det er heller Ingen årsgebyr og en av markedets beste renter.

Rabatter med Ikano Kredittkort

Som sagt følger det flere rabatter og fordeler med kredittkort fra Ikano Bank. Det er de faste rabattene som er like hele tiden, og er der uten at du behøver å tenke på det. Man har for eksempel 1% rabatt på dagligvarer, og 2% rabatt hos alle Shell-stasjoner i Norge. Utover de faste rabattene har Ikano en rekke månedsrabatter, som endrer hver måned. Inne på Ikanos nettsider finner du deres rabattkalender, hvor du kan se hvilke rabatter du får den gjellende måneden, og fremtidige måneder. Eksempler på månedlige rabatter kan være; 10% på helse og velvære i august, og 10% på kultur og underholdning i september. Ved siden av disse rabattene har Ikano et Dealpass-program med mange spesialtilbud, som omfatter spisesteder, nettbutikker, ferie og mye mer. Du kan laste ned Ikano DealPass som app, og lese mye mer om tilbudene deres.

Du kan til og med bruke kreditt med god samvittighet - Ikano Bank støtter nemlig Redd Barna. 5% av Ikano Visas omsetning i lekebutikker går til Redd Barna.

Her er noen praktiske informasjoner som er fint å vite om kortet:

  • Kredittramme: opp til 100 000 kr (du kan få eventuelt økt kredittgrense - kontakt banken for mer info)
  • Tilbakebetalingsperiode: inntil 5 år
  • Du skal være over 23 år for å kunne bruke kredittkortet
  • Du skal ha fast inntekt
  • Du skal ha ryddig økonomi
  • Ingen betalingsanmerkninger

Ikano forsikring

Med kredittkort fra Ikano får du flere forsikringer inkludert i kortet ditt.

  • Reise- og avbestillingsforsikring: Hvis du betaler mer enn 50% av din reise med Ikano Visa, vil du automatisk ha en reise- og avbestillingsforsikring på den reisen.
  • Tankefeil-forsikring: Hvis du fyller feil drivstoff, og har betalt 100% av beløpet med Ikano Visa, vil du ha en tankefeil-forsikring som dekker 3000kr i kostnader for reparasjon av tank.
  • Betalingsbeskyttelse: Denne forsikringen er ikke inkludert i kortet, men en du kan velge hvis du har Ikano Visa. Dette vil gi deg og familien økonomisk trygghet.

Ikano Bank lån

Hos Ikano Bank kan du også søke om forbrukslån og refinansiering. Du kan låne opptil 400 000 kr uten sikkerhet, og velge en nedbetalingstid på opptil 5 år (eller 15 år hvis du søker om refinansiering av lån). Du kan lese mer om Ikano Banks forbrukslån og hva de tilbyr her på siden om Ikano Bank.

Alternativer til Ikano Visa

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved