logo
Kredittramme
10 000 - 50 000 kr
Løpetid
12 - 60 måneder
Eff. rente
12,75 - 49,41 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Modus Finans

Få mer luft i økonomien

Modus Finans lover "avdragsfrie måneder og mer luft i økonomien", Når de sier det, er det med henblikk på at det er mulighet for 2 avdragsfrie måneder om året. Når du søker om lånet, velger du selv hvilke måneder som skal være betalingsfrie. Det kan for eksempel være juli og desember, så du har flere penger som kan brukes til sommerferien og til jul. En annen mulighet er å velge en måned hvor det er mange bursdager i familien eller annet, som gir større utgifter. Det skal imidlertidig nevnes, at hvis du velger 2 avdragsfrie måneder, er disse månedene avdragsfrie hvert år i hele lånets løpetid. Du kan selvfølgelig også velge å betale hver måned, hvis du heller foretrekker det.

Kort om Modus Finans

Med dette produktet er det mulighet for å låne fra 10 000 kr. til 50 000 kr., og du kan velge en løpetid på 12 – 60 måneder. Det er lett å finne ut av hvordan du søker via hjemmesiden, og pengene blir utbetalt samme dag som lånet godkjennes, eller senest dagen etter. Du skal være over 25 år for å kunne søke om dette lånet.

Du blir kun godkjent, hvis Modus Finans vurderer din økonomi som værende stabil. Du låner derfor under ansvarlige forhold. Samtidig kan du lese 3 gode tips til din økonomi på deres hjemmeside.

Alternativer til Modus Finans

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved