logo
Kredittramme
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
6 - 12 år
Eff. rente
19,9 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Nordax forbrukslån

Om Nordax

Nordax Bank ble etablert i Sverige i 2003 og har siden tilbudt banklån i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland. Bedriften eies av Nordic Capital Fund VIII og Sampo.  

Nordax Bank hjelper kundene sine med både lån og sparing, og tilbyr tjenester som refinansiering av lån, boliglån, forbrukslån og lån uten sikkerhet.

Om Nordax forbrukslån

Med Nordax forbrukslån kan du få hjelpen til å bygge opp en kapital, så du får råd til akkurat det du ønsker deg – så kan du betale tilbake litt og litt. Det er ganske smart, for det du gjør, er at du fordeler utbetalingen i stedet for at du må betale en stor sum på én gang.

For at du skal kunne ta et Nordax lån, skal du være mist 23 år, ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkasso, og du skal ha en fast årsinntekt på over 150 000 kroner. Du skal være i fast jobb og du skal ha bodd i Norge i minst 3 år.

Med Nordax forbrukslån kan du låne uten sikkerhet fra 10 000 til 500 000 kr. Å låne uten sikkerhet vil si at du slipper å stille med eiendeler som sikkerhet når du låner. Noen steder krever man at du kan vise til en eiendel eller eiendom, som kan pantsettes hvis du ikke kan betale ned lånet, men det slipper du altså å gjøre hos Nordax Forbrukslån. Ved beløp over 400 000 kr, skal du imidlertid ha en medlåntaker, altså at du låner sammen med en annen, hvor begge har like mye ansvar til å betale tilbake.

Inne på sine nettsider har Nordax lånekalkulator, som du kan bruke før du søker om lån. Med lånekalkulatoren kan du enkelt beregne kostnaden på lånet du ønsker deg, ved å taste inn hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang tid du vil bruke på å betale ned.

Du kan velge å betale tilbake lånet på opp til 5 år, og ved refinansieringslån, opp til 15 år.

I tillegg til forbrukslån tilbyr nordax sparekonto, kapitalkonto, boliglån, og du kan også få et Nordax bank kredittkort.

Alternativer til Nordax forbrukslån

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved