logo
Kredittramme
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
8,6 - 52,48 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Norsk Kreditt

Om Norsk Kreditt

Hva er Norsk Kreditt? Norsk Kreditt (tidligere Zen Banking) er en sammenligningsside for lån, og formidler norske lån og kredittselskaper med oppdatert informasjon, slik at du kan finne det beste lånet for deg. Fordelen er den at du slipper alt stresset med å finne informasjon for hver enkelt bank. Sammenligningstjenesten er helt gratis, da de mottar rekvisisjon fra deres samarbeidspartnere. Du skal derfor vite, at det hverken er skjulte kostnader eller forpliktelse, når du søker om lån via Norsk Kreditt. Derfor er det gunstig for deg, å sende flere søknader til forskjellige bankselskaper, på en gang. Dermed kan du la dem konkurrere om deg, når du skal skaffe deg et lån.

Når du skal finne ut av hvilke banker som kan gi deg det mest gunstige lånet, så bør du ta i bruk lånekalkulatoren deres. Inne på Norsk Kreditts nettside har de altså en lånekalkulator som kan hjelpe deg med å finne det lånet som passer best til dine preferanser, et skreddersydd lån! Du fyller inn de parameterne du synes skal gjelde, som for eksempel hvor lang nedbetalingstid du vil ha, og hvor mye du vil låne. Lånekalkulatoren hjelper deg så med å finne banker som passer til dine kriterier, og du vil kunne finne de beste rentene, og nedbetalingsplanene, som passer deg og ditt behov.

Hos Norsk Kreditt, kan du finne et lån som er på et beløp mellom 10 000 til 500 000 kr. Du skal hos de fleste bankene være over 25 år for å kunne ta opp et lån, og ha en fast årlig inntekt på over 250 000 kr. Dette er for din egen, og bankens trygghet, slik at du ikke havner i økonomiske problemer, etter å ha tatt et lån. Det er veldig vanlig at du skal ha en god tilknytning til Norge, som for eksempel, at du har bodd i Norge i over 3 år. Du skal heller ikke ha noen betalingsanmerkning.

Alternativer til Norsk Kreditt

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved