logo
Kredittramme
0 - 100 000 kr
Løpetid
Maks 5 år
Eff. rente
24,6 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Santander Flexi Card

Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har over 1,5 millioner kunder i Norden per 2018, og er blant Norges ti største banker, målt i forvaltningskapital. Banken opererer med norsk banklisens, og er regulert av det Norske Finanstilsynet. I tillegg er Santander medlem av Bankenes sikringsfond. Santander Consumer Bank er en gren i det store selskapet Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern med 144 millioner kunder og mer enn 200 000 ansatte. Med andre ord, kan kunder hos Santander være sikre på at de er i gode, sikre hender når de bruker deres tjenester og produkter.

Om Santander Flexi Card

Flexi Card virker som et bonuskort – du kan få inntil 4% bonus på helt valgfrie kategorier. Bruker du penger på drivstoff, klær, sko, elektronikk eller sportsutstyr? Få maksimalt utbytte av disse kjøpene ved å få bonus med dette kortet.
Du kan bytte kategori hver måned, så du får bonus på de viktigste kjøpene den måneden. Det er smart hvis du vet at du skal mye ut og kjøre kommende måned, så kan du sette kategorien til drivstoff og spare potensielt mye penger på å bruke Flexi Card. Santander bestemmer heller ikke hvilken leverandør du skal bruke, så lenge du handler i kategorien du har valgt. For å ta drivstoff som et eksempel igjen, så er det helt opp til deg om du velger å fylle bensin ved Shell, Esso eller CirkleK, så lenge du har valgt kategorien drivstoff vil du få 4% rabatt. Bonusordningen går helt automatisk slik at hverken du eller brukerstedet trenger å tenke på det. En gang om måneden vil bonusen du ha samlet opp, bli utbetalt til din konto.

Med Flexi Card har du en kredittramme på opptil 100 000 kr, og du kan bruke helt opptil 5 år på å nedbetale dette. Du skal dog være over 20 år for å kunne bruke Flexi Card. Inkludert får du 50 dagers betalingsutsettelse.

Som med Santanders andre kredittkort, vil du ha tilgang til Kickback – et cashbackprogram når du handler på nett, Dealpass – hvor du får tilgang til mange gode rabatter, og tilleggsforsikringer som ID-tyveri, helse-, advokat- og betalingsforsikring. Hvis man ser på alle de forskjellige rabattavtalene som følger med Flexi-kortet er det potensielt mye penger å spare hvis man handler smart. Planlegging er viktig. Det er et kort med ganske høy rente, det er derfor viktig å vite at man har råd til å betale inn det man bruker innenfor tidsrammen, så det ikke begynner å løpe renter. Generelt rådes det til at man har en stabil inntekt før man begynner å bruke et kredittkort, og hvert fall når det er snakk om et kort med potensielt høye renter. Tenk deg derfor nøye om før du benytter deg av kortet, da du skal være trygg på at du kan betale tilbake utestående beløp. For å få maksimalt ut av kortet kan det også være smart å planlegge en måned i forveien hva man skal bruke penger på, og hvor det er lurt å handle fra for å benytte seg av Kickback-avtalen.

Alternativer til Santander Flexi Card

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved